+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Akzente

Crearea site-ului pentru centrul de cultură germană Akzente la comandă

akzente.md

Akzente — centrul de cultură de origine germană în Moldova

Centrul german de cultură Akzente promovează activ limba germană şi cultura în Republica Moldova, bucurîndu-se de susţinerea Institutului Goethe în România. De asemenea este membrul lanţului regional de centre de cultură germană. Este unicul partener în Republica Moldova, acreditat de Institutul Goethe. Centrul Akzente propune cursuri de limbă germană şi nu numai.

Akzente

Sarcinile stabilite de client

Noi trebuia să creăm un site informativ în limba germană şi română. Trebuia să elaborăm meniul cu secţiuni logice, pe pagina principală să introducem: antetul, slider, subsol, forma de înregistrare. Paleta de culori a designului trebuia să corespundă stilului informaţional al site-ului şi să predispună vizitatorul la interacţiunea cu site-ul.

Soluţia de la specialiştii Studio Webmaster

Noi am elaborat logo-ul şi web designul site-ului în nuanţe verzi plăcute. În antet sunt amplasate contactele şi meniul, subsolul site-ului conţine adresa, descrierea scurtă a centrului, şi datele de contact detaliate. Pe pagina principală noi am amplasat un slider mare cu fotografiile calitative ale centrului. Meniul este compus din 5 butoane care pot fi accesate, care duc vizitatorul online la paginile corespunzătoare cu informaţie şi servicii.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect