+(373) 60-10-6666Contacta╚Ťi-ne
  1. Principala
  2. Întrebări și răspunsuri
  3. Ce fel de publicitate g─âsim pe internet?

Tipurile de publicitate în internet

L─âsa╚Ťi o cerere

Publicitate online

Publicitatea online este una din cele mai avantajoase metode de promovare. Ea cuprinde un public larg, se poate r─âspândi exclusiv asupra utilizatorilor ╚Ťint─â ╚Öi aduce un rezultat instantaneu. Iar principalul, cu ajutorul ei putem promova în re╚Ťea absolut orice afacere.

Tipurile de publicitate online

  • Contextual─â. Aceasta este o metod─â de promovare cu ajutorul anun╚Ťurilor text, care se plaseaz─â în c─âutare, deasupra listei de rezultate sau pe portalurile tematice. Pe site, ve╚Ťi primi primii clien╚Ťi poten╚Ťiali chiar în ziua lans─ârii campaniei publicitare, iar achitarea se va desf─â╚Öura doar pentru anun╚Ťurile pe care s-au f─âcut clickuri. Targetarea exact─â ╚Öi configurarea minu╚Ťioas─â a afi╚Ö─ârilor pentru publicitatea site-ului este implicit─â.

  • Mediatic─â (banner). Reprezint─â blocurile publicitare textuale ╚Öi grafice, care atrag aten╚Ťia asupra lor în mod eficient, datorit─â interactivit─â╚Ťii (anima╚Ťii). Cu ajutorul ei putem r─âspândi rapid informa╚Ťiile despre oferte, reduceri, îmbun─ât─â╚Ťi recunoa╚Öterea, implica publicul în activitatea companiei.

  • Promovarea prin motoarele de c─âutare. Scopul s─âu este de a îmbun─ât─â╚Ťi clasarea site-ului web, ca acesta s─â înceap─â s─â ocupe pozi╚Ťii de top în lista de rezultate. Acest fapt va asigura un trafic organic înalt ╚Öi un venit stabil al resursei. Promovarea în c─âutare ocup─â în mediu de la câteva luni pân─â la jum─âtate de ani, îns─â, în schimb ea ofer─â cel mai durabil efect din toate metodele de marketing online.

  • Marketingul în social media. Promovarea în re╚Ťelele sociale este una promi╚Ť─âtoare pentru multe tipuri de activitate antreprenorial─â. Aici pute╚Ťi ob╚Ťine rapid followeri, câ╚Ötiga simpatia publicului ╚Ťint─â ╚Öi înt─âri reputa╚Ťia afacerii. Pe lâng─â asta, cu ajutorul re╚Ťelelor sociale cresc vânz─ârile. Cu acest scop se elaboreaz─â strategia de marketing ╚Öi se realizeaz─â content-planul.

Alegerea instrumentelor de marketing online ╚Öi a terenului de plasare a publicit─â╚Ťii online depinde de ni╚Öa de afaceri ╚Öi scopurile pe care trebuie s─â le realizeze campania publicitar─â. Dac─â dori╚Ťi s─â afla╚Ťi ce metod─â de promovare online va fi potrivit─â anume pentru dumneavoastr─â, lua╚Ťi leg─âtura cu speciali╚Ötii Studio Webmaster ╚Öi primi╚Ťi o consulta╚Ťie calificat─â gratuit.