1. Principala
  2. Întrebări și răspunsuri
  3. Ce fel de publicitate găsim pe internet?

Tipurile de publicitate în internet

Lăsați o cerere

Tipurile de publicitate în internet

Publicitatea online este una din cele mai avantajoase metode de promovare. Ea cuprinde un public larg, se poate răspândi exclusiv asupra utilizatorilor țintă și aduce un rezultat instantaneu. Iar principalul, cu ajutorul ei putem promova în rețea absolut orice afacere.

Tipurile de publicitate online

  • Contextuală. Aceasta este o metodă de promovare cu ajutorul anunțurilor text, care se plasează în căutare, deasupra listei de rezultate sau pe portalurile tematice. Pe site, veți primi primii clienți potențiali chiar în ziua lansării campaniei publicitare, iar achitarea se va desfășura doar pentru anunțurile pe care s-au făcut clickuri. Targetarea exactă și configurarea minuțioasă a afișărilor pentru publicitatea site-ului este implicită.

  • Mediatică (banner). Reprezintă blocurile publicitare textuale și grafice, care atrag atenția asupra lor în mod eficient, datorită interactivității (animații). Cu ajutorul ei putem răspândi rapid informațiile despre oferte, reduceri, îmbunătăți recunoașterea, implica publicul în activitatea companiei.

  • Promovarea prin motoarele de căutare. Scopul său este de a îmbunătăți clasarea site-ului web, ca acesta să înceapă să ocupe poziții de top în lista de rezultate. Acest fapt va asigura un trafic organic înalt și un venit stabil al resursei. Promovarea în căutare ocupă în mediu de la câteva luni până la jumătate de ani, însă, în schimb ea oferă cel mai durabil efect din toate metodele de marketing online.

  • Marketingul în social media. Promovarea în rețelele sociale este una promițătoare pentru multe tipuri de activitate antreprenorială. Aici puteți obține rapid followeri, câștiga simpatia publicului țintă și întări reputația afacerii. Pe lângă asta, cu ajutorul rețelelor sociale cresc vânzările. Cu acest scop se elaborează strategia de marketing și se realizează content-planul.

Alegerea instrumentelor de marketing online și a terenului de plasare a publicității online depinde de nișa de afaceri și scopurile pe care trebuie să le realizeze campania publicitară. Dacă doriți să aflați ce metodă de promovare online va fi potrivită anume pentru dumneavoastră, luați legătura cu specialiștii Studio Webmaster și primiți o consultație calificată gratuit. Nu aveți un site care să vă ajute să vă promovați online? Comandați crearea un site web de la Studio Webmaster!

Comanda
Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Close popup
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Apel
Comanda un apel