1. Principala
 2. Întrebări și răspunsuri
 3. Cât costă un site web pentru cărți de vizită

Pret site web de prezentare

Lăsați o cerere

Înainte de a stabili factorii care influențează costul site-ului de prezentare, haideți să definim noțiunea tipului dat de site.

Deci, reieșind din denumirea însăși, definirea apare de la sine – acest site este un fel de carte de vizită virtuală, care vă reprezintă pe dv. și toate datele necesare. Ca ș în cazul cartelelor de vizită, site-ul de prezentare poate diferi după design, însă are un standard în vederea conținutului. Site-ul de prezentare, neapărat trebuie să conțină informație despre companie, serviciile sau produsele ce le oferă și datele de contact. În rest pot fi diverse variații, însă e important de reținut că ăsta nu e un instrument de vânzare, cum este, spre exemplu landing page, dar este o resursă web informativă. Ce ține de dezvoltare, acest site este considerat cel mai simplu. Din acest motiv, indiferent de tipul companiei dv. și de faptul dacă aveți un site de bază, merită să comandați site de prezentare, prețul acestuia este destul de mic, dar aduce mult folos.

Care este specificul dezvoltării unui site de prezentare și ce influențează prețul?

Pentru a înțelege din ce considerente se formează prețul dezvoltării site-ului, cel mai bine e să comparăm site-ul de prezentare cu alte tipuri de site-uri. În afară de site-ul de prezentare, mai sunt trei tipuri de bază de site-uri. Vă propunem să faceți cunoștință cu fiecare dintre acestea, în ordinea de la cel mai complicat după structură și funcționalitate, la cel mai simplu. Astfel vă veți putea imagina mai simplu prin ce diferă crearea de site-prezentare și de ce costul acestuia e mai mic.

 • Internet magazin – cel mai complicat și multifuncțional tip de site. Reprezintă o ”infrastructură” complexă și mare. Cu alte cuvinte, conține un nr. mare de pagini și funcții: formă de contact cu clientul, comandarea produsului, cabinetul clientului, integrarea 1C și tot așa.

 • Site corporativ – e predestinat pentru prezentarea imaginii brand-ului sau a companiei în internet. Poate conține un nr. diferit de pagini, însă conținutul de regulă este astfel: informația despre companie și serviciile, produsele sale, pagină pentru recruiting și de-asemenea, uneori poate conține butoane de apel (”Cumpără”, ”Comandă”).

 • Landing page – site format dintr-o pagină, conceput în special pentru a îndemna la o anumită acțiune. În ciuda faptului că dispune doar de o pagină cu tranziții în alte secțiuni, pentru a crea un astfel de site, e nevoie de experiență și gust estetic. Un asemenea site necesită nu doar dezvoltator, dar și specialist în marketing.

 • Site de prezentare – poate conține câteva pagini, însă nu necesită dezvoltarea funcțiilor speciale, deoarece predestinația acestuia nu are nicio legătură cu vânzările. Unicul punct de contact a site-ului cu utilizatorul constă în posibila prezență a formei de feedback. În ciuda simplității, dezvoltarea de site-uri de prezentare necesită experiență anumită, fapt ce de-asemenea include prețul.

În cazul dat poate apărea întrebarea rezonabilă, de ce atunci mai avem nevoie de un site de prezentare:

 1. Aceasta e imaginea dv., semn de prestigiu, fapt ce zice că ”Numele” dv. merită atenție. Desigur, puteți folosi plasarea informație pe site-uri directoare sau panouri web de anunțuri, și totuși un site atrăgător și îngrijit va crea o impresie mult mai bună despre brand-ul dv. Dar și mai bine va fi dacă de-asemenea veți avea și o versiune mobilă a site-ului dv.

 2. Permite popularizarea brand-ului, a companiei, a firmei, și mărirea publicului țintă. Ar fi bine de menționat că un astfel de site se potrivește bine celor, a căror business activează în regim off-line. Dacă aveți așa un business, neapărat aveți nevoie de a comanda dezvoltarea unui site de prezentare și credeți-ne, prețul se va răscumpăra numaidecât. Datorită faptului că utilizatorii vor avea posibilitatea în orice moment de a concretiza adresa dv., a afla despre serviciile și prețurile dv., veți putea bine întrece concurenții și obține cel mai bun rezultat.

 3. Dacă dispuneți de, spre exemplu, un internet magazin sau landing page, atunci site-ul de prezentare poate deveni o sursă bună de trafic. În principiu, site-ul de prezentare poate și desinestătător să atragă utilizatorii din browser. Pentru această, e suficient doar de optimizat site-ul conform cerințelor motorului de căutare ales.

Din câte ați putut urmări, a crea un site de prezentare nu e atât de complicat, din ce motiv și prețul e mai jos, însă și în cazul acestuia pot apărea anumite dificultăți. Plus la aceasta, dacă doriți un design exclusiv, atunci absolut precis veți avea nevoie de un designer web profesionist.

Cum se stabilește prețul pentru site de prezentare?

Din motivul că acest tip de site nu este ”capricios”, prețul site-ului de prezentare include puțini componenți:

 • Hosting. Compania noastră prestează serviciul dat. Pentru mai multe detalii puteți contacta consultanții noștri.

 • Numele de domeniu trebuie să fie clar și potrivit zonei necesare.

 • Dezvoltarea. Echipa noastră e formată din adevărați specialiști, fapt ce ne permite să creăm astfel de site-uri într-un timp scurt și cu un design extraordinar. De-asemenea, aceasta include dezvoltarea CMS – platformă de administrare a conținutului, cu ajutorul căreia veți putea ușor gestiona cu site-ul dv.

 • Promovare – este un serviciu opțional, însă merită atenție, deoarece încă niciun site nu a suferit de la o promovare.

Desigur, puteți încerca a crea un site desinestătător sau aplica la piața de freelance, însă cel mai bine și convenabil e a alege varianta de site de prezentare la cheie, prețul este accesibil, durata mică, iar rezultatele sunt rapid vizibile. În principiu, vă puteți convinge de acest lucru și singuri, e suficient doar să contactați compania noastră IT.

Comanda site de prezentare

🔎FAQ:Întrebări solicitate despre costul site-ului de prezentare

① Ce este un site de prezentare?❓

🗹 Un site de prezentare este un site simplu, dar util conceput pentru a informa utilizatorii despre companie, despre serviciile sau produsele acesteia, precum și despre informațiile de contact.

⓶ Merită atenție un site de prezentare și care este costul dezvoltării?❓

🗹 Un astfel de site merită cu siguranță atenția dvs., deoarece nu necesită mult timp și bani pentru elaborare. Studio Webmaster oferă prețuri de la 300 €.

③ Ce include prețul unui site de prezentare?❓

🗹
 • Hosting;
 • Adresa domeniului;
 • Dezvoltarea;
 • Promovare (opțional).

⓸ Cum să comand un site de prezentare?❓

🗹 Puteți comanda crearea unui site de prezentare la nr. de telefon (+373) 60-10-6666 sau pe pagina serviciului.