1. Principala
  2. Întrebări și răspunsuri
  3. Gazduire gratuita sau platita?

Cine are nevoie de găzduire ieftină?

Lăsați o cerere

Totul costă bani - inclusiv spațiul pe disc a unui hosting server. Dacă aveți nevoie de un serviciu de păstrare a fișierelor pentru ca site-ul web sau e-mailul dvs. să funcționeze, este nevoie de a plăti. Pentru ca se poate cumpăra un hosting ieftin fără probleme.

Alegerea este o situație foarte confortabilă. Atunci când există atât de multe oferte pe piață încât puteți alege dintre zeci de servicii gratis de hosting și sute sau chiar mii cu plata, este foarte încurajator. Pana la urma, concurența – chiar și în contextul soluțiilor gratis – înseamnă mereu progres și o alegere dintre bun și cel mai bun. Dar suficient raționament – este timpul de a alege un hosting pentru site-ul web gratuit sau cu plata, dar de foarte mic preț. Apare întrebarea: care anume?

Cine nu trebuie să aleagă?

Din moment ce există mii de soluții cu plata și zeci de soluții gratuite, cum de ales cea mai bună sau cel puțin satisfăcătoare opțiune?

Persoanele care nu trimit e-mailuri, nu au site-uri web sau magazine online și nu sunt familiari in general cu internetul nu se confruntă cu această dilemă. Dar așa oameni sunt din ce în ce mai puțini. Pentru cine internetul este doar o distracție, de asemenea, nu au dileme serioase. Cu siguranța, ei vor alege un cont gratuit de e-mail. În unele cazuri, vor apela, de asemenea, la o platformă gratuită de blogging, deoarece pe deplin corespunde așteptările lor. Există un al treilea grup pentru care nu există nicio problemă de "a plăti sau a nu plăti" – acestea sunt companii mari. Activitatea lor se bazează întotdeauna pe diverse IT-sisteme interne și externe, care trebuie să fie sigure și stabile. De acea vor fi mereu dispuse să cumpere un hosting nu scump.

De a achita sau nu a achita pentru un hosting?

Iată in ce consta întrebarea. Din fericire, răspunsul este simplu: depinde de circumstanțe. Dacă încă nu știți, gândiți-vă la un hosting cu privire calitate și cerințe.

  • De ce este nevoie de un hosting de preț mic, dar de încredere?
  • Aveți posibilitatea de a alege o soluție gratuită?
  • Ce se poate întâmpla dacă alegeți un hosting gratuit?
  • De ce ceva se oferă gratuit?

Câteva întrebări exacte, atâtea si răspunsuri, și veți afla imediat care varianta este cea mai bună pentru dvs. sau pentru compania dvs.

De ce am nevoie de un hosting?

Aveți nevoie doar de o adresă de e-mail pentru a trimite prietenilor fotografii ale acvariului dvs.? În acest caz, tot de ce aveți nevoie este o adresă gratuită pe unul dintre site-urile populare.

Dacă planificați o carieră ca blogger, dar știți că cititorii din întreaga lume în primii 10 ani se vor aranja întru n lift, atunci de data aceasta soluția gratuită va funcționa cel mai bine. Google și multe alte resurse mai puțin populare pe Internet oferă hosting gratuit a blogului și chiar vă oferă posibilitatea de a crea o adresă web pentru aceasta cu un anumit design și funcționalitate. Atâta timp cât popularitatea dvs. pe blog-ul nu depășește rezultatul, acest lucru ar trebui să fie suficient.

Dar ce de făcut, dacă aveți un blog profesional și un e-mail asupra căruia doriți să aveți control complet? Sau șeful dvs. va făcut responsabil pentru crearea si administrarea site-ul companiei dvs.? Sau compania dvs. va utiliza soluții software avansate care necesită stabilitate, securitate, precum și un transfer suficient de mare și acces la bazele de date? În aceste și multe alte cazuri, când calitățile profesionale ies pe primul plan, un hosting cu plata de un preț mic – este cea mai bună soluție.

Puteți oare sa alegeți un hosting gratuit?

Răspunsul la această întrebare este scurt. Soluțiile gratuite de hosting– sunt soluții minimaliste. Aveți suficient spațiu pentru e-mailuri, astfel încât să nu vă descurajați, dar dacă postați prea multe ilustrații, va trebui să ștergeți posturile vechi de câteva luni. Blogul va funcționa, dar probabil nu va putea să facă față unui milion de vizite într-o oră, pentru a descărca ultima memorie înregistrată de un gigabite.

Și nu veți aloca un portal mare pe un hosting gratuit. Cu siguranță, el nu va susține o baze de date care sunt necesare, de exemplu, pentru managementul de produse, servicii sau contractori. O sa aveti nevoie de un hosting pentru site nu scump.

Ce se întâmplă atunci când alegeți un hosting gratuit?

Să luăm în considerare câteva scenarii foarte posibile.

Blog-ul dvs. are deja 20 de postări, plus o narațiune enorma fragmentata. Ultima postare a apărut marți, iar miercuri... pagina a dispărut. Ce s-a întâmplat? Aparent, proprietarul site-ului pe care blog-ul dvs. a fost alocat, si-a spus: "Wow, mai bine ma ocup de arta.” Și el a șters totul.

Intrați pe site-ul dvs., deoarece se pare că un prieten a lăsat un comentariu, dar înainte de a vedea lucrarea dvs., închideți mai întâi o notificare, apoi a doua și a tria, și apoi eliminați a patra. Al cincia închide al șasea, iar a șaptea fuge de cursorul mouse-ului. A opta deja se începe, a noua, a zecea... Peste 5 minute totul este gata – felicitări.

Computerul produce zgomote necunoscute – aveți zece mesaje noi în 5 minute! Poate e o mulțime de fani? Oh, este doar spam și publicitate.

Acum gândiți-vă la orice situație în care cineva trebuie să încerce să plătească, ca dvs. sa folosiți ceva gratuit. Acum imaginați-vă că acest cineva a avut o zi proastă. Da, da, fiecare dintre aceste situații este posibilă. Probabil, cea mai bună soluție va fi un hosting pentru site cu un preț potrivit avantajos.

De ce ii așa hosting-ul gratuit?

Și asta e o întrebare foarte interesantă, un adevărat mister. Totuși, pentru o clipă merită de gândit. Să începem cu cel mai frecvent motiv.

Dacă obțineți un cont gratuit, care altcineva îl administrează de fapt, vă poate trimite o imagine a pisicii sale, dacă dorește. Corect? Da. Ce dacă un milion de aceste conturi vor fii distribuite? Asta înseamnă un milion de oameni care vor primi reclame sau alte mesaje spam. Pentru că va exista mereu cineva care va plați pentru accesul la un milion de adrese de e-mail. Mâine - o alta doza de publicitate și spam.

Ce spuneți de un hosting gratis pentru blog? Acesta este un instrument excelent pentru promovarea activității dvs... si activitatea furnizorului de hosting. Deoarece reclama sau linkurile care nu ar exista fără blogul dvs. sunt o parte suplimentară a materialelor promoționale pentru site-ul de baza.

Acum gândiți-vă probabil la cel mai popular cont de e-mail de la Google. De câte ori v-ați înregistrat pe alte site-uri cu această adresă? În câte resurse web comerciale, inclusiv magazine online, îl folosiți? Câte smartphone-uri au adrese de e-mail într-un domeniu Gmail.com? Acestea sunt toate elementele care raportează la Google unde și ce faceți și cât de mult plătiți pentru ceva. Ca rezultat, o corporație puternică este bine informata despre dvs: cu câțiva ani în urmă, experții estimau cantitatea de informații despre fiecare utilizator Google la 17 USD. Astăzi, această sumă este mult mai mare, și ei sunt informați cine sunteți in rețeaua de internet și pentru ce sunteți dispus să dați bani.

Rezumat

Dacă ceea ce doriți să puneți pe Internet nu are o valoare specială și poate deveni proprietatea cuiva, atunci hosting-ul gratuit este pentru dvs. Și dacă apreciați confidențialitatea, dreptul la proprietate intelectuală și securitatea ei, un hosting cu plata este singura alegere rezonabilă.

Aveți nevoie de a procura un hosting pentru un site web la un preț cu adevărat rezonabil? Atunci adresați-va la Studio Webmaster – cu siguranța, liderul in IT-servicii din Republica Moldova.

Comanda
Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Close popup
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Apel
Comanda un apel