1. Principala
 2. Întrebări și răspunsuri
 3. Cât costă crearea unei aplicații pentru iOS?

Ce este o aplicație iOS și care e specificul acesteia?

Lăsați o cerere

iOS – este un sistem de operare, ce aparține companiei Apple. Principala caracteristică a acestui sistem de operare este că aparține exclusiv dispozitivelor companiei, adică alte dispozitive nu îl pot utiliza. Altă caracteristică specifică este individualitatea sa accentuată, din cauza căreia nu e posibilă personalizarea aplicației după gusturile proprii. Însă pe de altă parte, sunt plusuri mult mai importante: viteză rapidă, funcționare bună și lipsa problemelor cu pornirea aplicației.

Dezvoltarea aplicațiilor pentru iOS – avantajele App Store și prețurile

Dezvoltarea aplicațiilor pentru iOS – avantajele App Store și prețurile

Cu sistemul de operare ne-am clarificat și acum haideți să aflăm ce e App Store, fără care crearea aplicațiilor iOS nu are sens. Deci, App Store – este o platformă online de vânzări de aplicații. Anume aici puteți încărca gratis sau cu bani o aplicație. App Store are un plus foarte mare: datorită faptului că fiecare aplicație este verificată de Apple, acesta e cel mai sigur. Da, e complicat să nimeriți în el, însă dacă aveți o aplicație calitativă și fără ”virus”, nu va fi o problemă să o lansați pe App Store. În Studio Webmaster puteți comanda aplicație iOS cu preț adecvat.

De identificat prețul dezvoltării unei aplicații iOS, cel mai simplu e printr-un mod schematic:

 • În primul rând este necesară alegerea strategiei de marketing;

 • În al doilea rând e nevoie de împărțit procesul de lucru pe etape;

 • În al treilea rând, fiecare etapă trebuie să răspundă unui scop anumit.

Scopul final: Crearea unui produs util la maxim pentru un nr. la maxim de mare a publicului țintă și pe lângă toate, în cel mai scurt timp.

Dezvoltarea aplicației iOS – preț mare sau ce include costul?

Costul serviciului e influențat de un șir de factori, dintre care:

 • Volumul de lucru: de-obicei merge vorba de listă standard de lucrări, însă poate diferi în funcție de complexitatea aplicației. În contextul dat putem evidenția 3 tipuri:

  - Simple – conțin puține funcții și un posedă un design simplu. Acestea le pot mânui chiar și dezvoltatorii începători.

  - Medii – conțin mai multe funcții si se manifestă printr-un design mai prelucrat, necesită abilități de un dezvoltator mai experimentat.

  - Complicate – necesită implicarea unei echipe întregi de specialiști și mai mult timp.

 • Deși deja am menționat funcționalitatea, ar fi corect de analizat acest aspect mai detaliat, căci acesta reprezintă baza oricărei aplicații. Înainte de elaborare, sunt gândite minuțios proprietățile individuale ale structurii, deoarece fiecare element adăugat influențează bugetul. Pentru ca la sfârșit să nu vă surprindă prețul, e important chiar de la început de discutat toate suplimentele posibile ca diverse butoane, blocuri și restul.

 • Orele de lucru ale specialiștilor, la fel constituie un factor important, care influențează prețul. Cât de complicat e proiectul, cu atât mai mare și variată va fi echipa de specialiști. Cantitatea medie de ore e calculată deja de la început. Ne rămâne încă odată să ne convingem cât de importantă este elaborarea planului de lucru chiar din primele zile de colaborare. Și dv. fiind client, aveți tot dreptul să bombardați managerul cu întrebări, deoarece datorită acestui fapt puteți evita o mulțime de probleme, ce pot apărea în procesul de lucru.

Ce include prețul?

Ce include prețul?

Dezvoltarea aplicațiilor iOS presupune un șir de lucrări, pe care le include prețul.

 • Analitica și elaborarea planului tehnic

În afară de analiza peții, a nișei, a concurenților, elaborării planului tehnic și a strategiei de marketing, această etapă include și elaborarea bugetului. În afară de toate, la necesitate poate fi făcută și o prezentare.

 • Design

În cazul unei aplicații pentru business, poate fi necesar lucrul asupra branding-ului. Acesta include elaborarea stilului de firmă, a logo-ului și a imaginii vizuale în general.

Design UI și UX: Necesită timp, deoarece presupune studii, experimente și testări.

 • Management

În ciuda faptului că acesta e practic invizibil, totuși trebuie luat în considerație. Procesul de organizare este important în orice lucru și de acesta depind mult mai mulți factori, decât poate părea la prima vedere.

 • Lucrul cu serverul

Câteodată, partea dată de lucru poate fi foarte complicată din cauza unei baze de date mari, care trebuie dublată în așa mod, ca mereu să fie o copie de rezervă. Plus la aceasta, elaborarea aplicației mobile presupune o atenție deosebită la datele personale ale utilizatorilor. Acestea trebuie păstrate aparte de celelalte date.

Etapa dată poate dura de la 2 săptămâni la 2-3 luni în dependență de complexitatea aplicației.

 • Testarea

Deși nu mereu e posibilă, totuși e obligatorie.

 • Instalarea în magazin

Înainte de instalarea aplicației în App Store, este important de verificat corectitudinea funcționării link-urilor externe, mai ales în ceea ce privește funcția de achitare.

 • Suport tehnic

În vederea actualizărilor periodice ale sistemului de operare, aplicațiile la fel trebuie actualizate. Însă în cazul dat nu e nevoie de o făcut foarte des, ceea ce nu putem zice despre utilizatori. În cazul acestora, e nevoie de actualizări mai dese, deoarece mereu e ceva ce poate fi îmbunătățit.

 • Suport de marketing

Cu alte cuvinte, ăsta e suportul clientelă, care presupune prelucrarea adresărilor utilizatorilor, răspunsuri la comentarii și rezolvarea oricăror probleme ale acestora. În afară de aceasta, astfel putem crea o statistică, rezultatele căreia pot fi folosite apoi pentru îmbunătățirea aplicației.

 

În Studio Webmaster puteți comanda aplicație iOS la preț convenabil, corespunzător rezultatului pe care-l doriți.

Comanda

🔎FAQ:Întrebări solicitate despre plicațiile pentru iOS

① De ce merită de comandat dezvoltarea aplicației pentru iOS?❓

🗹 Compania Apple și-a ocupat ferm locul pe piață și nu fără motiv. Sistemul de operare iOS e considerat a fi unul sigur și clar. Dacă doriți să vă extindeți publicul țintă și respectiv să sporiți venitul, aceasta e cea mai bună decizie.

⓶ Ce include serviciul?❓

🗹 Serviciul de elaborare a unei aplicații iOS include:
 • Analiza;
 • Designul;
 • Programarea;
 • Testarea;
 • Lansarea în App Store;
 • Suport tehnic și de marketing.

③ Cât costă serviciul?❓

🗹 Prețul pentru dezvoltarea aplicației iOS în Studio Webmaster începe cu 1500 €.

⓸ Cum pot comanda serviciul?❓

🗹 Puteți comanda dezvoltarea aplicației pentru iOS la nr. (+373) 60 106 666 sau direct pe pagina serviciului.
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel