+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
Conținut
Design

Ce de ales: un web design unic sau o variantă de tip şablon

 1. Principala
 2. Blog
 3. Design
 4. Ce alegem: un design web profesionist sau un șablon?
Timp de citire: 4 minute
Nu aveți timp să citiți?
Lăsați o cerere
 

Înainte de a crea site-ul, fiecare antreprenor se confruntă cu următoarea dilemă: să economisească și să cumpere o soluție-șablon sau să comande elaborarea individuală a designului site web. Astăzi vom discuta despre particularitățile și avantajele serviciilor profesioniste de design, dar și despre influența lor asupra proiectului online.

 

Ce funcții îndeplinește site-ul și cum sunt legate acestea de design?

Dezvoltarea web design

Scopul oricărui site este nu doar vânzarea, dar și formarea unei imagini pozitive. O reputație bună se va manifestă vizibil asupra vânzărilor și va duce la creșterea treptată a venitului. Unul din principalii factori, care formează impresia pozitivă despre portal, este amenajarea lui vizuală.

Încă o sferă de influență a resursei web, fie acesta magazin online, landing sau carte de vizită; asupra activității cumpărătorilor. Gama de culori utilizată pe site trebuie să provoace liniște, încredere și siguranță, deoarece starea dată contribuie la efectuarea cumpărăturilor online.

Bineînțeles, totul depinde de publicul țintă al afacerii. Dacă dumneavoastră vindeți produse pentru copii, atunci nuanțele pastelate nu sunt cea mai bună decizie. În ceea ce privește site-urile de afaceri, de exemplu, cerințele sunt total diferite.

Oare șabloanele de design iau în considerație aceste aspecte? Nu. Doar un design web profesionist, cu o abordare individuală, va putea garanta corespunderea totală a culorilor utilizate cu cererile și așteptările clienților potențiali și va fi capabil să stimuleze vânzările. Dacă designul site-ului dumneavoastră nu va realiza aceste funcții, în mod automat – proiectul va fi unul dezavantajos.

 

Avantajele abordării profesioniste în elaborarea designului site-ului web

 • Vizitatorii au impresia că în fața lor este un portal serios, sigur, a cărui onestitate și veridicitate nu trezește dubii.

 • Utilizatorul interacționează ușor cu informația furnizată și găsește rapid ceea de ce are nevoie.

 • Se îmbunătățește clasarea paginilor resursei în motoarele de căutare, datorită influenții pozitive pe care o are vizualul calitativ asupra factorilor comportamentali.

 • Brandul de firmă este eficient promovat.

 

Oare am nevoie de un design profesionist?

Șabloane de site

Pentru a răspunde la întrebarea dată, răspundeți-vă la altele câteva. Aveți oare nevoie de:

 • o imagine pozitivă, popularitate și solicitare?
 • fluxul permanent de clienți noi?
 • recenzii pozitive?
 • un instrument de stimulare a cumpărăturilor?
 • posibilitatea de a prezenta propria marfă în cea mai bună lumină?

Toate aceste elemente sunt legate în mod direct de succesul și dezvoltarea afacerii. Dacă ați răspuns afirmativ măcar la una din aceste întrebări, atunci la sigur, soluțiile de design-șablon vor fi nepotrivite pentru dumneavoastră. Ele nu sunt capabile să satisfacă cerințele afacerii mijlocii și mari, care doresc să avanseze.

V-au rămas întrebări pe această temă? Luați legătura cu specialiștii Studio Webmaster și primiți o consultație calificată gratuit. Elaborăm profesionist site-urile web și creăm designuri individuale de la zero, de mai bine de 10 ani, de aceea cunoaștem toate particularitățile procesului.

Data Publicării : 30.07.2019
Evaluări: 0 clasament 0.00
Craciun Marina
Autor
Marina Craciun
Conducătorul departamentului de design. În compania Studio Webmaster lucrez din anul 2011. Mă ocup de design mai mult de 12 ani. Iubesc să gătesc, să joc în badminton, ador nespus de mult marea. Deosebesc 51 de nuanţe de gri la nivel profesional :)
Comentarii (0)
Pentru a lăsa un comentariu, aveți nevoie a intra
rating rating rating rating rating
(0.00 din 5 0 note)