+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
Conținut
Dezvoltare

Magazin online gata: FAQ - Despre soluțiile tipice pentru afaceri

 1. Principala
 2. Blog
 3. Dezvoltare
 4. Magazin online gata: FAQ - Despre soluțiile tipice pentru afaceri
Timp de citire: 6 minute
Nu aveți timp să citiți?
Lăsați o cerere
 

Cumpărături online

Cumpărarea unui magazin online finalizat reprezintă o alternativă a elaborării site-ului de vânzări de la zero. În esență, dumneavoastră primiți o afacere gata, care vă permite în zile numărate să începeți vânzarea oricăror produse prin canalul online. Aceasta este o variantă mult mai simplă, iar principalul, mult mai ieftină decât elaborarea completă a site-ului.

Multe persoane consideră că soluțiile tipice nu pot satisface toate nișele de afaceri. În realitate, această idee este greșită. Companiile care se află de mulți ani pe piața IT și creează cu succes magazinele online, pot propune absolut orice machetă: pentru vânzarea îmbrăcămintei pentru femei, a imobilelor, produselor auto, produselor zoo, electronicelor, bijuteriilor și altor produse. În acest articol vom analiza întrebările puse cel mai des de către clienții dornici de a cumpăra un magazin online finalizat.

 

Prin ce se diferențiază un magazin online de o elaborare individuală?

Din punct de vedere tehnic, diferențieri nu există. În ambele cazuri veți primi un site pregătit de lucru: produsele se încarcă și se vând. Diferența principală este calea de obținere a magazinului online.

Când comandați elaborarea site-ului de la zero, în procesul de lucru programatorii, designerii și alți specialiști vor ține cont de toate dorințele dumneavoastră și vor crea un produs maximal individual. Această variantă este favorizată de către companiile care dețin o afacere offline de mult timp, un stil de firmă și alte atribute, care numaidecât trebuie incluse pe site pentru poziționarea lui corectă și recunoașterea mai bună a brandului.

Dacă sunteți începător pe piața comerțului electronic, pentru ce să faceți cheltuieli în plus? Din toată multitudinea de machete finalizate, puteți alege magazinul online care vă convine după design, comoditate, aranjarea culorilor și posibilitățile funcționale.

 

Ce include un site finalizat?

magazin online

 • CMS comod. CMS – motor de gestionare al site-ului cu multe module utile și adaptare după optimizarea SEO. El permite adăugarea simplă a conținutului pe portal și redactarea acestuia.

 • Design profesionist. Magazinele online trebuie să aibă un design unic și original. Astfel, toate machetele sunt create de către specialiștii cu experiență, care cunosc specificul diferitor direcții de afaceri.

 • Toate secțiunile principale. Pagina principală, Despre noi, Catalog, Contacte, Recenzii, Condițiile de plată și livrare, Pagina de înregistrare a comenzii – toate aceste secțiuni trebuie să fie pe site, iar dumneavoastră veți putea începe vânzările online deodată după completarea lor.

 • Funcționalitate utilă. Cerințele față de magazinul online sunt foarte înalte, de aceea trebuie să avem posibilitatea de a căuta pe site, butonul „Comandă într-un singur click”, consultanță online și alte comodități pentru vizitatorii dumneavoastră.

 • Posibilitatea de a afișa pe pagina principală produsele populare și promoționale, iar pe pagina cu produse – blocul „Produse asemănătoare” sau „Produse recomandate”.

 • Adaptabilitate. Magazinele online tipice trebuie automat să se adapteze mărimii ecranului utilizatorilor, fie acesta PC, smartphone, tabletă sau alt dispozitiv mobil.

Care sunt avantajele magazinelor online gata create?

 • Vânzare comodă
 • Extindere comodă
 • Simplu de actualizat
 • Întreținere ieftină

Cumpărând un site finalizat pentru vânzări o singură dată, dumneavoastră uitați de plata deservirii anuale, prelungirea licenței, etc. Dumneavoastră achitați doar pentru hosting, numele domeniului și certificatul SSL (dacă e necesar) furnizorului dumneavoastră.

Dacă o să cumpar un magazin online, peste cât timp acesta va începe să aducă profit?

Totul depinde de canalele de promovare care vor fi utilizate în rețea. Efectul publicității contextuale, de exemplu, va fi văzut practic deodată după lansarea campaniei (1-2 zile). Promovarea SEO aduce rezultate doar după câteva luni, în schimb rezultatul este durabil.

 

La ce să atragem atenția în alegerea unui magazin online finalizat?

CMS (software pentru gestionarea site-ului)

Există o serie de motoare gratuite, dar des compoziția lor de bază nu permite lansarea normală a magazinului online. În ajutor vin modulele suplimentare, dar și funcționalul lor nu este suficient de bun, iar interfața, de regulă, incomodă chiar și unui administrator cu experiență. Pentru utilizarea platformei cu plată, care asigură stabilitatea funcționării resursei, va trebui să investiți regulat bani.

Dacă doriți să primiți o funcționare stabilă a portalului, dar nu vreți să achitați permanent pentru motor, avem o alternativă – CMS de autor, care sunt adaptate special după e-commerce.

Siguranță

Magazinul online este locul desfășurării operațiunilor financiare, păstrării datelor personale despre clienți și a altui conținut important. De aceea, el trebuie să facă față oricăror atacuri în rețea (în caz de necesitate) și să nu fie supus riscului de infecție cu viruși. O asemenea protecție poate fi oferită doar de un CMS minuțios elaborat. Înainte de a cumpăra un magazin online, concretizați ce nivel de siguranță garantează compania care îl vinde.

Data Publicării : 29.07.2019
Evaluări: 0 clasament 0.00
Chitoroga Dmitri
Autor
Dmitri Chitoroga
SEO-specialist, targetolog. În compania Studio Webmaster lucrez din anul 2018. Mai mult de 6 ani în SEO. Iubesc să analizez oamenii şi ceea ce se petrece în jur, să urmăresc progresul. Jocurile video mă ajută să mă relaxez. Unul dintre cele mai preferate — Half-Life 2. Dar, acesta nu este old school, este clasica genului ştiinţifico-fantastic :)
Comentarii (0)
Pentru a lăsa un comentariu, aveți nevoie a intra
rating rating rating rating rating
(0.00 din 5 0 note)