+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
Conținut
Dezvoltare

Ce trebuie de ştiut la deschiderea propriului internet magazin?

  1. Principala
  2. Blog
  3. Dezvoltare
  4. Cum se deschide un magazin online? FAQ
Timp de citire: 4 minute
Nu aveți timp să citiți?
Lăsați o cerere
 

Comerțul electronic atrage tot mai mult antreprenorii începători și oamenii de afaceri cu experiență offline, deoarece, indiscutabil, deține mai multe avantaje. Nu trebuie să achitați arenda spațiului lunar și nici comunalele, nu angajați o echipă de consultanți și altele. Din cauza acestui fapt, cheltuielile și impozitele se reduc, în special la început.

Ca platforma de vânzări online sa funcționeze stabil (să reziste un număr mare de vizite 24/7), sigur (să reziste atacurilor hackerilor) și fără întreruperi (eliminarea erorilor tehnice și a bug-urilor la timp), ar fi cazul să încredințați elaborarea magazinului dumneavoastră online specialiștilor. Adresându-vă unei companii IT profesioniste, dumneavoastră primiți un rezultat garantat, ceea ce înseamnă că banii investiți se vor răscumpăra. Cât de rapid – depinde de metodele de promovare și calitatea configurării lor.

 

Avantajele vânzării online

  • Cheltuieli minime pentru conținut;
  • Numărul mic de bariere la intrarea pe piața eCommerce;
  • Publicul larg;
  • Posibilitatea de a vinde 24/7;
  • Feedback;
  • Creare rapidă.

 

Cât costă deschiderea unui magazin online propriu?

Pe internet găsim propuneri destul de atrăgătoare, în care ni se promite crearea ieftină a unui site care va aduce vânzări. Însă, de regulă, pentru asta se utilizează CMS-uri gratuite, care nu sunt capabile să asigure securitatea resursei. Această caracteristică este foarte importantă, deoarece site-ul prelucrează datele cumpărătorilor, inclusiv cele bancare – în momentul plății.

Dacă doriți să obțineți un venit real și durabil datorită portalului dumneavoastră, trebuie să îl asigurați cu o funcționalitate serioasă și să îl protejați de posibilele atacuri. Prețul unei elaborări calitative a magazinului online începe de la 800-1000$ și depinde de volumul și complexitatea proiectului.

 

Cum se creează un site?

Căutați produse pe Ebay

Puteți învăța individual programarea și particularitățile front-end-ului, însă nimeni nu vă va garantă că proiectul va fi finalizat și cu atât mai mult – realizat cu succes. Sau puteți să vă adresați într-o companie IT profesionistă, unde crearea și promovarea site-ului web va fi sub responsabilitatea echipei de profesioniști.

 

Cum găsim primii cumpărători?

Caută cumpărători prin Internet Marketing

Pentru asta, marketingul online propune diferite metode de promovare: SEO, publicitatea contextuală în căutare și pe portalurile tematice, SMM și altele. Instrumentul de promovare se alege în conformitate cu scopurile campaniei de marketing și particularitățile afacerii. Primii cumpărători pot fi atrași doar după câteva zile de la lansarea resursei.

Mai aveți întrebări pe această temă? Luați legătura cu specialiștii Studio Webmaster și primiți o consultație calificată gratuit. Vă vom propune o ofertă comercială avantajoasă de crearea site-ului web, în maxim 24 de ore de la solicitare.

Data Publicării : 29.07.2019
Evaluări: 0 clasament 0.00
Kapanji Igor
Autor
Igor Kapanji
Specialist pe email-corespondenţă şi notificările push. În compania Studio Webmaster lucrez din anul 2017. Nu pot trăi fără baschet şi hochei. Visez să pescuiesc în Norvegia, să stau pe Trolltunga (stîncă care se înalţă deasupra lacului Ringedalsvatnet la 1000 metri). Fără 4 litri, donator de onoare a sîngelui în Moldova :)
Comentarii (0)
Pentru a lăsa un comentariu, aveți nevoie a intra
rating rating rating rating rating
(0.00 din 5 0 note)