+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
Servicii foto si video

Filmare cu drona

 1. Principala
 2. Servicii
 3. Servicii foto si video
 4. Filmare aeriana

Comandarea filmării cu o dronă în Chișinău - filmare de calitate înaltă cu un quadcopter

Filmarea dintr-o dronă, fotografierea cu un quadrocopter (filmarea aeriană) este un serviciu de fotografiere și video care câștigă impuls și popularitate în fiecare zi. Aceasta este deja o tendință stabilită. Scopul principal al unei astfel de filmări este de a compune și afișa o imagine cu drepturi depline, ca să spunem așa, prin ochii unei păsări. De aceea, filmarea video de pe un quadcopter și fotografierea au intrat rapid în domeniul marketingului. Prin astfel de fotografii, se creează imagini la scară largă, care contribuie la formarea unei noi vizualizări a produsului, obiectului sau proiectului clientului în ansamblu. Panoramele escaladează perfect orice proiect, oferindu-i un statut mai serios. Filmarea aeriană face proiectul mai atractiv implicând un conținut mai dinamic și mai eficient.

Filmarea aeriană este utilizată pe scară largă ca instrument de marketing pentru a crea:

 • tururi panoramice - importante pentru agențiile de turism, centrele turistice, centrele de recreere, stațiunile;

 • materiale de prezentare și demonstrație pentru afaceri;

 • conținut publicitar dinamic pentru rețelele sociale;

 • materiale video și fotografice pentru proiecte de construcții, imobiliare și complexe comerciale și de divertisment;

 • materiale video interesante pentru evenimente la scară largă - conferințe, traininguri, seminarii;

 • reclame sau videoclipuri de prezentare pentru plasarea pe resurse media.

Astăzi, fotografierea de pe un quadrocopter sau o dronă este deja pe deplin utilizată ca instrument de atragere a clienților, deoarece varietatea aplicației sale o permite. Pentru comercianții moderni, acest tip de fotografiere și filmare nu este doar un instrument pentru promovarea afacerilor într-un format dinamic, interesant și eficient, ci o oportunitate eficientă și în același timp simplă de a crea videoclipuri de artă grozave și de a obține informații mai interesante.

Astăzi, multe companii utilizează deja acest instrument pentru afacerea lor. Se creează un conținut publicitar absolut nou, de înaltă calitate, informativ, eficient și dinamic, care dezvăluie și demonstrează evenimentele, acțiunile, procesele și produsele într-un mod nou. Aceasta permite utilizatorilor, inclusiv clienților, să evalueze vizual toate evenimentele, activitățile, procesele și produsele din afacerea dvs. într-un format complet și nou.

Principalele avantaje ale filmării aeriene cu drona in Moldova

Acest tip de serviciu de filmare video și foto are, fără îndoială, câteva avantaje importante, și anume:

Costul
Costul

Ffilmarea dintr-o dronă în Chișinău pe orice teren va fi mult mai ieftină decât comanda, de exemplu, a unui balon, a unei parapante sau a unui elicopter.

Acoperire imensă
Acoperire imensă

Capacitatea de a demonstra în detaliu obiectul, proiectul, terenul etc.

Mobilitate
Mobilitate

În locurile în care nu este posibilă organizarea filmărilor foto și video de pe alte aeronave, o dronă sau un quadcopter este pur și simplu de neînlocuit.

Scalare
Scalare

Cu ajutorul scalării, vă puteți arăta în mod liber proprietatea (vânzarea de terenuri), toate aspectele activităților companiei dvs. care nu pot fi considerate pe deplin de afi vizualizate de la sol.

Cum facem aceasta la Studio Webmaster?

La fel ca orice altă filmare a unei fotografii sau a unui videoclip, filmarea de pe o dronă în Chișinău are nevoie și de lucrări pregătitoare. Toate echipamentele sunt colectate și asamblate. Pentru a vă ușura înțelegerea modului în care lucrăm, vom evidenția etapele principale:

01 / 04

Ffilmarea dintr-o dronă în Chișinău pe orice teren va fi mult mai ieftină decât comanda, de exemplu, a unui balon, a unei parapante sau a unui elicopter.

02 / 04

Acoperire imensă - capacitatea de a demonstra în detaliu obiectul, proiectul, terenul etc.

03 / 04

Editarea și prelucrarea materialului - fotografiile și materialele video capturate sunt procesate, decupate și devin un videoclip complet. La cererea clientului, sunt introduse diverse elemente grafice și efecte suplimentare.

 

04 / 04

La cererea clientului, sunt introduse diverse elemente grafice și efecte suplimentare.

În toate etapele, la Studio Webmaster lucrează o echipă experimentată, formată din marketolog, operatori, fotografi, editori video. Specialiștii noștri sunt întotdeauna gata să facă ajustări, să ofere sfaturi practice, dar cel mai important lucru este să garantăm cea mai înaltă calitate și eficiență.

Ce servicii oferim?

Filmare programată
Filmare panoramică
Tehnică
Filmare pentru tururi 3D (efectuată de la 3-4 puncte, pentru a atinge o acoperire de 360 ​​de grade).

Filmarea de pe un quadcopter - prețul la Studio Webmaster

Deoarece fiecare etapă a serviciului de fotografiere și filmare video de pe un quadrocopter necesită specialiști diferiți, implică propriile nuanțe pregătitoare și tehnice, costul serviciului variază și în consecință, prețul pentru filmarea de pe o dronă este calculat individual pentru fiecare comandă.

Prețul filmării aeriene în Chișinău în Studio Webmaster depinde de următoarele aspecte:

 • tipul și cantitatea de echipamente utilizate (dronă, quadcopter, instalații suplimentare pentru operatori);

 • tipul de serviciu și criteriile de filmare - de exemplu, câte panorame sunt necesare pentru livrare, numărul de unghiuri la filmare etc.

 • numărul de specialiști și tehnicieni implicați;

 • cantitatea totală de materiale care urmează să fie prelucrate, asamblate pentru montaj și livrate clientului.

Principalele avantaje ale colaborării cu Studio Webmaster

01 / 05

O echipă de profesioniști cu experiență în diverse domenii;

02 / 05

Fabricarea și lansarea unui produs de calitate;

03 / 05

O garanție a unui rezultat care vă depășește toate așteptările;

04 / 05

Abordare individuală pentru absolut fiecare proiect și client;

05 / 05

Echipament profesional necesar pentru filmare, prelucrare și editare;

Nu ratați ocazia de a vă prezenta pe dvs. și afacerea dvs. într-un format nou cu echipa Studio Webmaster - luminos, eficient și dinamic. Mai aveți întrebări? Contactați-ne în orice mod convenabil pentru dvs., cu siguranță vă vom ajuta.

Comanda