+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. SRL Ancontcentru

Dezvoltarea site-ului pentru Centru de contabilitate

ancontcentru.md

SRL Ancontcentru — Centru de contabilitate în domeniul bugetar

SRL Ancontcentru — Centru de contabilitate în domeniul bugetar în Anenii Noi. Echipa SRL Acontcentru prestează servicii de contabilitate pentru asociaţii sindicale, organizaţii non-guvernamnetale, asociaţii publice şi alte organizaţii necomerciale, întreprinderi individuale, gospodării private, Societăţi cu răspundere limitate. Lista de servicii este prezentată în volumul complet, rezultatul activităţii companiei — diminuarea cheltuielilor bugetare pînă la 60%.

SRL Ancontcentru

Sarcini

Cerinţele principale în faţa specialiştilor au fost: elaborarea resursei web şi crearea designului site-ului. Împărţirea informaţiei în trei grupuri („despre noi”, „catalog” şi „contacte”), trecerea pe pagina principală la atingerea logo-ului, includerea antetului site-ului cu datele de contact şi a unei forme de comandă a sunetului — cerinţe care era necesar de inclus.

Soluţie

În rezultat, clientul a primit un produs calitativ, care reprezintă compania acestuia în internet. Prezenţa informaţiei utile pe site, lista serviciilor acordate, imagini calitative, forme de feedback, structura bloc pe pagina principală — soluţia care face resura web comodă şi informaţională pentru utilizatori. Toate sarcinile stabilite au fost realizate cu succes de către specialiştii Studio Webmaster.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect