1. Principala
  2. Aplicatii mobile
  3. Kartolino Art
Dezvoltarea aplicației mobile Kartolino
Designul aplicației mobile Kartolino Art
Uzabilitate App mobil Kartolino

Dezvoltarea unei aplicații funcționale, interesante și educaționale

Sarcini solicitate de Client

Echipa Studio Webmaster a avut sarcina de a elabora aplicație pentru copii care va funcționa pe sistem operational Android 5.0 și mai sus. Limba aplicației – română. A fost necesar de atrage atenție la design – culorile trebuia să atragă copii și să dezvolte dorința de a învăța litere noi. Culorile trebuia să fie așa ca copilul să nu distragă atenție la alte lucruri. În același timp noi am fost obligați să creăm structura pentru că în fiecare moment utilizatorul să înțeleagă ce trebuie de făcut mai departe.

Soluții de la Studio Webmaster

Noi am elaborat aplicația interesantă, funcțională care are scop de a învăța copii de la 3 pînă la 8 ani. Ca culoare de bază dintr-o mulțime de culori designerii au ales culoarea albastră pentru că aceasta culoare contribuie la concentrarea atenției. Toate elementele grafice sunt aprinse și au imagini atrăgătoare, dar sunete sunt foarte clare. Aplicația lucrează stabil pe toate dispositive cu system de operare Android 5.0 și mai sus.

Kartolino Art aplicație mobilă
Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel