1. Principala
  2. Aplicatii mobile
  3. Hyundai Testing
Completarea formularului de feedback al aplicației Hyundai Testing
Uzabilitate a aplicației mobile Hyundai Testing
Formularul de comandă al aplicației Hyundai Testing

Implementarea aplicației mobile pentru Hyundai Moldova

Sarcinile stabilite de către client

A fost necesară crearea unei aplicații mobile multilingve (în mod implicit în limba engleză) cu trei niveluri de acces la partea administrativă: Super Admin, Distribuitor, Dealer. Design - simplu și minimalist, pentru a nu distrage atenția de la sarcina principală. Era necesară o analiză detaliată a părților: a clientului și a celei administrative, instalarea unei scări grafice a satisfacției clientului de serviciul acordat și a unui modul "rotație". Aplicația trebuie să funcționeze în sistemul de operare Android.

Soluții de la compania Studio Webmaster

Experții noștri au dezvoltat o aplicație funcțională cu un design, culori și stiluri corespunzătoare site-ului principal al companiei. Navigarea este simplă și accesibilă chiar și pentru un utilizator fără experiență in aplicațiile mobile. Hyundai Testing arată bine pe toate dispozitivele cu sistem de operare Android și rezoluția ecranului de la 320 * 480 pix. Structura părții utilizatorului și părții administrative este finalizată în întregime și în conformitate cu sarcina tehnică prevăzută.

Aplicația mobilă Hyundai Testing compania oficială Hyundai de Studio Webmaster
Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Close popup
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel