1. Principala
  2. Aplicatii mobile
  3. Pollytest
Configurarea aplicației mobile
Funcționalitatea aplicației mobile
Aplicație mobilă pentru mobilitate

Crearea unei aplicații mobile distactive

Scopuri și obiective înainte de dezvoltare

Scopul principal a fost de a dezvolta nu doar o aplicație de test, ci și o lume aparte de fapte interesante, de noi cunoștințe și entuziasm. Pentru specialiștii Studio Webmaster stătea sarcina de a crea o aplicație disponibilă în App Store și Play Market, cu o interfață și o funcțional ușor de utilizat. A fost necesar să se introducă un formular de autorizare, un meniu integrat cu parametrii de bază ai jocului. De asemenea, pentru confortul utilizatorilor, a fost important să se introducă setările jocului, ratingul cu posibilitatea ca utilizatorii să schimbe setările și să monitorizeze ratingul.

Implementarea cu succes a tuturor sarcinilor

Ca urmare, clientul a primit o aplicație convenabilă, un test interesant și captivant, cu toate instrumentele necesare și funcționalul pentru un joc confortabil. După ce aplicația este instalată de utilizator, acesta trebuie să treacă autorizarea. Formularul de înregistrare este format din trei câmpuri. După ce înregistrarea este finalizată, utilizatorul intră pe pagina principală a aplicației cu meniul încorporat, compus din două puncte: «Joc nou» și «Cumpără versiunea cu plată». Când faceți clic pe «Joc nou», Sunt afișate obțiunile de joc, cu o selecție suplimentară a modului de joc. Sursa de fapte interesante și puțin cunoscute este principala caracteristică a aplicației Pollytest. De asemenea, clientul a apelat la noi pentru a crea un site web și a comanda servicii seo profesionale, rezultatele pot fi găsite în portofoliul nostru.

Aplicația mobilă Pollytest
Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Close popup
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Apel
Comanda un apel