+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Aplicatii mobile
  3. Pollytest

Dezvoltarea aplicației mobile Polytest la comandă

Comanda

Aplicație intelectuală și distractivă pentru întreaga familie

Pollytest — Aplicație intelectuală și de divertisment, cu o mulțime de întrebări interesante, cu tematică diferită. În Pollytest un jucător răspunde la un test de 7 întrebări. Pentru fiecare întrebare există trei răspunsuri posibile, iar pentru răspunsul corect, utilizatorul primește o monedă specială de joc - Pollydor. Aplicația funcționează și fără conexiune la Internet. Versiunea cu plata și cea gratuită, a aplicatiei pentru Iphone si Android Pollytest diferă, în ceea ce privește numărul de întrebări disponibile. În versiunea gratuită - există publicitate.

Configurarea aplicației mobile
Funcționalitatea aplicației mobile
Aplicație mobilă pentru mobilitate
Crearea unei aplicații mobile distactive

Scopuri și obiective înainte de dezvoltare

Scopul principal a fost de a dezvolta nu doar o aplicație de test, ci și o lume aparte de fapte interesante, de noi cunoștințe și entuziasm. Pentru specialiștii Studio Webmaster stătea sarcina de a crea o aplicație disponibilă în App Store și Play Market, cu o interfață și o funcțional ușor de utilizat. A fost necesar să se introducă un formular de autorizare, un meniu integrat cu parametrii de bază ai jocului. De asemenea, pentru confortul utilizatorilor, a fost important să se introducă setările jocului, ratingul cu posibilitatea ca utilizatorii să schimbe setările și să monitorizeze ratingul.

Implementarea cu succes a tuturor sarcinilor

Ca urmare, clientul a primit o aplicație convenabilă, un test interesant și captivant, cu toate instrumentele necesare și funcționalul pentru un joc confortabil. După ce aplicația este instalată de utilizator, acesta trebuie să treacă autorizarea. Formularul de înregistrare este format din trei câmpuri. După ce înregistrarea este finalizată, utilizatorul intră pe pagina principală a aplicației cu meniul încorporat, compus din două puncte: «Joc nou» și «Cumpără versiunea cu plată». Când faceți clic pe «Joc nou», Sunt afișate obțiunile de joc, cu o selecție suplimentară a modului de joc. Sursa de fapte interesante și puțin cunoscute este principala caracteristică a aplicației Pollytest.

Aplicația mobilă Pollytest
haideți să facem și pentru Dvs. un proiect