+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
Conținut
Dezvoltare

Crearea profesională a site-ului ca o resursă care vinde

  1. Principala
  2. Blog
  3. Dezvoltare
  4. Aveți oare nevoie de crearea profesionistă a site-ului?
Timp de citire: 4 minute
Nu aveți timp să citiți?
Lăsați o cerere
 

Lucrul pe internet

Motoarele de căutare urmăresc destul de simplu acțiunile utilizatorilor online. A fost observat că numărul solicitărilor depinde în mod direct de costul mărfii: cu cât acesta este mai mare, cu atât mai des site-ul este căutat pe Google. În acest fel, de exemplu, biletele avia, imobilele și automobilele se bucură de succes mai des decât jucăriile pentru copii sau mouse-urile.

Dacă afacerea propune o producție de preț mediu sau înalt, atunci crearea profesionistă a site-urilor va ajuta să prezentați produsul avantajos și eficient către client. Cum? Vom analiza în continuare.

Particularitățile site-urilor profesioniste

Cel mai des, vizitatorii ajung pe portal datorită publicității (contextuale, mediatice) și a promovării (SEO, SMM). Însă ei nu pot garanta că utilizatorul va cumpăra produsul. De asta răspunde însăși site-ul web – designul, interfața, uzabilitatea. Dacă el nu predispune spre sine (prea multe contraste de culori, fonturi mici, fotografii necalitative sau pur și simplu nu poate găsi butonul comenzii), atunci succesul este puțin probabil.

Când comandați un site la un studio web profesionist, cu multă experiență, puteți fi sigur că veți primi un rezultat care va vinde, ceea ce înseamnă:

  • design unic – ține cont de caracteristicile publicului țintă și psihologia culorilor;

  • structură bine gândită – utilizatorii găsesc rapid ceea de ce au nevoie;

  • conținut calitativ – texte publicitare convingătoare, imaginile și conținutul suplimentar al paginii;

  • interfață plăcută – toate detaliile sunt bine gândite;

  • CMS optim – sistem de gestionare a conținutului site-ului web, care se potrivește perfect proiectului dumneavoastră;

  • un cod reușit – limbajul de programare pe care se construiește resursa.

În rezultat, veți primi un magazin online gata de utilizare, un landing, site – carte de vizită sau un site corporativ, care va atrage atenția vizitatorilor, va predispune spre cumpărătură și vă va ajuta să o efectuați, cu ajutorul unei interfețe clare la nivel intuitiv.

Iar freelancerii?

Lucru la distanță

De regulă, ei lucrează individual și nu pot efectua în scurt timp un volum mare de lucru, pe care o echipă de specialiști l-ar realiza rapid. Încercarea de a „pune totul pe umerii proprii” influențează negativ calitatea site-ului web: motoarele nu țin cont de necesitățile și volumul proiectului, structura nu este analizată, iar în loc de un design individual – dumneavoastră primiți o soluție șablon. Un asemenea site nu poate asigura nivelul dorit de vânzări și nu va obține predispunerea utilizatorilor online.

Dacă doriți mai mulți clienți noi și profit, atunci aveți nevoie de un site web profesionist.

Data Publicării : 30.07.2019
Evaluări: 0 clasament 0.00
Kapanji Igor
Autor
Igor Kapanji
Specialist pe email-corespondenţă şi notificările push. În compania Studio Webmaster lucrez din anul 2017. Nu pot trăi fără baschet şi hochei. Visez să pescuiesc în Norvegia, să stau pe Trolltunga (stîncă care se înalţă deasupra lacului Ringedalsvatnet la 1000 metri). Fără 4 litri, donator de onoare a sîngelui în Moldova :)
Comentarii (0)
Pentru a lăsa un comentariu, aveți nevoie a intra
rating rating rating rating rating
(0.00 din 5 0 note)