+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
Conținut
Dezvoltare

Dezvoltarea site-urilor pe Bitrix: revizuire CMS

 1. Principala
 2. Blog
 3. Dezvoltare
 4. Dezvoltarea site-urilor pe Bitrix: revizuire CMS
Timp de citire: 5 minute
Nu aveți timp să citiți?
Lăsați o cerere
 

Logo-ul Bitrix

Ce este Bitrix?

Bitrix – sistem de gestionare a conținutului site-ului (crearea, structurarea, redactare). Cu ajutorul lui se realizează proiecte de orice complexitate, dar în special – portalurile supraîncărcate, care au nevoie de protecție maximă.

Dezvoltarea site-urilor pe Bitrix 1C – posibilitatea de a gestiona de sine stătător conținutul electronic, de a urmări toate procesele de vânzare a produselor/serviciilor, de automatizare, prelucrare a cererilor primite, crearea comunității și multe altele.

 

Ce site-uri putem crea pe CMS Bitrix?

 • Magazin online
 • Site-catalog
 • Site corporativ
 • Portaluri de informare

Pe lângă asta, compania-realizatoare propune soluții industriale pentru organizațiile guvernamentale, asistență medicală, învățământ și alte domenii. Bitrix – soluția optimă pentru site-urile web mari, nestandarde și complicate, în realizarea proiectelor.

 

Ce posibilități oferă motorul?

Pentru specialiștii în Marketing

În colecția de bază a software-ului se includ mai multe instrumente, care la sigur vor fi utile specialiștilor în marketing online și altora, care se ocupă de promovarea proiectului:

 • sistemul de distribuire a notificărilor utilizatorilor înregistrați pe portal;
 • posibilitatea de autentificare prin rețelele de socializare;
 • widget-uri care permit clienților să comunice pe site-ul web și în afara lui;
 • analiza care arată participarea și permite colectarea portretului publicului țintă;
 • Testarea A/B pentru cercetarea eficienței mecanismelor de publicitate utilizate și a propunerilor comerciale.

Pentru contabili și managerii de vânzări

Pe Bitrix, un site gata poate fi integrat cu programa 1C, setată în conformitate cu necesitățile dvs. Dintr-o parte, dvs. primiți o resursă gata, funcțională la nivel de componente, iar din alta – puteți efectua rectificările necesare și păstra datele despre produse sau servicii în 1C, controla comenzile, forma automat rapoartele de bază și multe altele. Asemenea posibilități simplifică de câteva ori lucrul contabilității și a departamentului de vânzări, ridicând eficiența lor de lucru.

Pentru managerul de conținut

În pachetul finit obțineți o gamă largă de setări standarde, ceea ce în rezultat poate transforma CMS-ul într-un motor suficient de individual. Funcția de redactare a conținutului se realizează direct pe pagini, pentru asta nici nu e necesar să deschideți panoul administrativ. De asemenea, puteți remarca un editor textual intern suficient de comod. Iar posibilitatea lucrului comun automatizează interacțiunea dintre colaboratorii diferitor departamente.

 

Avantajele sistemului de gestionare Bitrix

Nor 1C-Bitrix

 • Viteză înaltă de încărcare: dacă hostingul e ales corect și elaboratorul a ținut cont de toate nuanțele de configurare a componentelor, atunci site-ul pe Bitrix va zbura. Funcționarea rapidă este garantată de sistemul propriu de accelerare a paginii.

 • Interfață comodă, adaptată după un utilizator ordinar: chiar dacă dvs. nu ați lucrat niciodată în CMS, oricum veți reuși să vă clarificați cu gestionarea, pe contul editorului cu regim vizual.

 • Flexibilitate și multifuncționalitate: puteți soluționa sarcinile de afaceri fără limite, ceea ce nu e disponibil, de exemplu, prin cloud.

 • Concentrarea pe promovare site in motoare, pe contul modulului SEO instalat.

 • Un sistem de protecție mai sigur, chiar și în CMS-urile gratuite: previn atacurile și încercările de hacking al site-ului.

 • Aranjare adaptabilă, care propune servicii de design al portalului.

 • Posibilitatea de a conecta module elaborate de sine stătător.

 

Dezavantajele Bitrix

Ca și multe alte CMS licențiate, Bitrix reprezintă un software cu plată. În schimb, actualizarea sistemului se produce regulat: se introduce un funcțional nou, se elimină inexactitățile, se prelucrează componentele software-ului.

Să concluzionăm

Cercetând diferite sisteme de gestionare a site-urilor, trebuie să știți că nu există CMS-uri bune sau rele. Există cele care se potrivesc cel mai mult realizării proiectului și cele care trebuie utilizate în ultimul rând.

Când vă adresați freelancerilor și urmați recomandările lor în privința alegerii motorului, țineți minte: majoritatea specialiștilor se orientează nu la corespunderea proiectului CMS, dar la comoditatea lucrului cu el. Dacă vi se spune că Bitrix asigură funcționarea lentă și dificilă a portalului site-ului web, înseamnă că persoanele în cauză nu au știut cum să îl configureze, pentru că afirmația dată este greșită. Dacă vă veți adresa programatorilor talentați și cu experiență, atunci portalul va funcționa rapid și corect pe orice sistem de operare

Compania Studio Webmaster mai bine de 10 ani se ocupă de elaborarea site-urilor web pe motoarele, care 100% satisfac cerințele de afaceri ale clienților. Dacă v-au rămas întrebări, luați legătura cu noi și primiți o consultație calificată gratuit. Vă vom ajuta în alegerea produsului și vom face o propunere comercială avantajoasă, în decurs de 24 de ore.

Data Publicării : 30.07.2019
Evaluări: 0 clasament 0.00
Barkov Vadim
Autor
Vadim Barkov
Comentarii (0)
Pentru a lăsa un comentariu, aveți nevoie a intra
rating rating rating rating rating
(0.00 din 5 0 note)