+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
Conținut
Dezvoltare

Sfaturi utile la crearea internet magazinului

  1. Principala
  2. Blog
  3. Dezvoltare
  4. Cum se creează un magazin online? Sfaturi utile
Timp de citire: 4 minute
Nu aveți timp să citiți?
Lăsați o cerere
 

Plata online la magazinul online

Companiile care se ocupă de mult timp de crearea profesionistă a site-urilor web, cunosc ce este necesar pentru realizarea unui proiect de succes. De exemplu, în proces este implicată o întreagă echipă de specialiști de profil: programatori, designeri, elaboratori, manageri de conținut, copywriteri, specialiști SEO, analitici și alții. Cu cât mai voluminos este proiectul, cu atât mai multe resurse de timp și muncă sunt necesare.

Însă, există aspecte principale, cărora li se atrage o atenție deosebită. Aceste criterii reprezintă cheia spre un magazin online de succes, care poate fi ușor gestionat și va atrage utilizatorii online, motivându-i să achiziționeze anumite produse/servicii.

Principalele aspecte

Front-end adaptabil

Acesta este un „must have” nu doar pentru magazinul online, dar și pentru orice alt site, orientat spre obținerea profitului. După cum mai bine de 50% din utilizatorii online își vor efectua cumpărăturile anume de pe dispozitivele mobile, conținutul portalului trebuie să se afișeze corect pe gadgeturile cu orice rezoluție a ecranului. Astfel, e necesar să creăm un site-web adaptabil.

Sistemul de gestionare a conținutului

Cu cât mai simplu și comod în utilizare este CMS-ul, cu atât mai ușor administratorul sau managerul de conținut va lucra cu conținutul site-ului – va adăuga, șterge, redacta, muta, etc. Aici ne referim la informațiile despre companie, texte în secțiuni, descrierile și fotografiile produselor, adăugarea noilor secțiuni, pagini web și multe altele.

Catalogul produselor

El trebuie să fie bine gândit: cu cât mai ușor utilizatorul va găsi produsele de care are nevoie, cu atât mai multe șanse sunt că acesta va efectua o comandă. Pentru asta se elaborează minuțios filtrul – instrumentul cu ajutorul căruia putem elimina produsele de care nu avem nevoie, doar în câteva clickuri.

Amplasarea produselor

Fiecare unitate de producție din catalog trebuie să aibă o descriere și caracteristici exacte, fotografii reale. Dacă marfa se va diferenția de imagine și descriere, magazinul online va primi o serie de recenzii negative, iar nivelul de încredere în acesta va scădea. Bineînțeles, va scădea și activitatea cumpărătorilor.

Setarea canalelor de comunicare

Pe site trebuie realizat un modul de feedback, dezvoltat chat-boti, recenzii și posibilitatea de a comenta produsele. Acest fapt este indispensabil, dacă doriți să obțineți reacții pozitive din partea cumpărătorilor mulțumiți. Pentru majoritatea utilizatorilor online anume recenziile reprezintă un factor decisiv, dacă ei au dubii în privința cumpărăturii.

Modalități de plată comode

Dacă magazinul online va realiza livrarea prin toată țara sau chiar și peste hotare, atunci pentru a ridica șansele de a obține comenzi din alte regiuni, va trebui să propuneți vizitatorilor diferite modalități de plată – transferuri bancare, cărți de credit, portmonee electronice și altele. Cât mai multe comodități vor fi create pentru clientul potențial, cu atât mai mare e probabilitatea de a-l transforma în unul permanent.

Vă interesează crearea profesionistă a magazinelor online? Luați legătura cu specialiștii Studio Webmaster și primiți o consultație calificată gratuit. Vă vom face o propunere comercială individuală pentru elaborarea site-ului de vânzări, în decurs de 24 de ore de la solicitarea dumneavoastră.

Data Publicării : 30.07.2019
Evaluări: 1 clasament 4.00
Barkov Vadim
Autor
Vadim Barkov
Comentarii (1)
Pentru a lăsa un comentariu, aveți nevoie a intra
rating rating rating rating rating
(4.00 din 5 1 note)
În ordine
Primul nou
dupa rating