+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
Conținut
Dezvoltare

Factorii care infuenţează costul site-ului

 1. Principala
 2. Blog
 3. Dezvoltare
 4. Cât costă crearea site-ului?
Timp de citire: 4 minute
Nu aveți timp să citiți?
Lăsați o cerere
 

designul logo-ului dolarului

Dacă doriți să creați un site, prețul vă va interesa în primul rând. Cu siguranță, când vi se anunță un preț prea mare în viziunea dumneavoastră – vă indignați, iar când găsiți un elaborator „după buzunarul dumneavoastră” - vă bucurați. Pentru a aprecia costul real al elaborării, trebuie să concretizați întotdeauna tipurile de lucrări pe care aceasta le include.

De exemplu, pentru 150$ freelancerii vă vor ajuta să faceți un șablon de design, bazat pe un sistem gratuit, care nu poate construi o afacere mare și de succes. Iar pentru 450$ companiile IT profesioniste vor propune o elaborare individuală a designului sau transferarea stilului corporativ, adaptarea CMS-ului după necesitățile afacerii dumneavoastră, care va asigura funcționarea sigură și protecția de atacuri. Dumneavoastră, de exemplu, ce fel de site doriți să creați?

Particularitățile site-urilor – șablon

 • Preț accesibil

 • Nivel scăzut de securitate

 • Lipsa uzabilității prestabilite

 • Alte site-uri web pot fi create pe baza aceluiași șablon

Anume un astfel de șablon primesc cel mai des acei care doresc să economisească și se adresează unor freelanceri puțin cunoscuți. În unul din cele mai strașnice scenarii, se creează un aspect vizual neplăcut, afișarea incorectă a informațiilor pe dispozitivele mobile, un conținut neoptimizat și lipsit de unicitate, încărcarea lentă a paginilor. Dacă o asemenea resursă nu se va clasa rău, oricum ea va fi puțin utilă: utilizatorul se va întoarce momentan pe pagina de rezultate și va trece pe site-ul concurentului.

Particularitățile site-urilor individuale

Colectarea de statistici web

 • Atragerea noilor clienți. Datorită interfeței atrăgătoare, vizitatorul nu va părăsi resursa peste câteva secunde, dar va rămâne pe ea pentru o cercetare mai detaliată.

 • Diminuarea cheltuielilor de publicitate. Un site web calitativ este cea mai bună publicitate, de aceea, cu siguranță vă veți putea dezice de metodele offline de promovare.

 • Simplificarea vânzărilor. Prețul, caracteristicile, condițiile de înregistrare a comenzii – totul va rămâne în acces deschis pe portal 24/7, ceea ce reduce cantitatea de întrebări cu privire la producție și simplifică procesul de încheiere a înțelegerilor.

 • Economisirea pe forța de muncă. Anumite varietăți de site-uri web reușesc să înlocuiască echipa de consultanți, manageri de vânzări și alți specialiști.

 • Feedback. Resursa online nu se va închide la 17.00 și nu va „ieși” la pauza de masă. Dumneavoastră puteți primi recenzii, nemulțumiri, preferințe – și ziua, și noaptea; răspunde la ele operativ, ceea ce va mări considerabil calitatea deservirii.

De ce depinde prețul de creare a site-ului web?

 • Destinația. Elaborarea unui magazin online mare, cu zeci de mii de pagini, poate costă 1000-1500$, în timp ce un landing page calitativ pentru o afacere mică sau mijlocie – 350-400$.

 • Complexitate. Cât mai multe module trebuie să realizați și includeți, cu atât mai mare este prețul.

 • Urgență. O companie IT profesionistă și solicitată, mereu are în curs de desfășurare câteva proiecte concomitent. Dacă doriți ca resursa dumneavoastră să fie tratată în primul rând, va trebui să achitați suplimentar pentru urgență.

 • Cerințe suplimentare. Dacă în procesul de colaborare vor interveni preferințe cu privire la anumite funcții nestandarde, care nu sunt incluse în contractul de prestare a serviciilor, el va trebui achitat suplimentat.

V-au rămas întrebări pe această temă? Luați legătura cu specialiștii Studio Webmaster și primiți o consultație calificată gratuit. Vă vom înainta o ofertă comercială avantajoasă pentru elaborarea site-ului web, vom completa conținutul și vom realiza promovarea și menținerea tehnică a site-ului.

Data Publicării : 30.07.2019
Evaluări: 0 clasament 0.00
Kapanji Igor
Autor
Igor Kapanji
Specialist pe email-corespondenţă şi notificările push. În compania Studio Webmaster lucrez din anul 2017. Nu pot trăi fără baschet şi hochei. Visez să pescuiesc în Norvegia, să stau pe Trolltunga (stîncă care se înalţă deasupra lacului Ringedalsvatnet la 1000 metri). Fără 4 litri, donator de onoare a sîngelui în Moldova :)
Comentarii (0)
Pentru a lăsa un comentariu, aveți nevoie a intra
rating rating rating rating rating
(0.00 din 5 0 note)