+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
Conținut
Dezvoltare

Crearea unui site profesional de orice tip de dificultate

  1. Principala
  2. Blog
  3. Dezvoltare
  4. Cum se creează un site web de la zero?
Timp de citire: 3 minute
Nu aveți timp să citiți?
Lăsați o cerere
 

Dezvoltarea site-ului de la zero

Orice portal online începe de la conștientizarea scopurilor lui și necesitatea de dezvoltare continuă. Pentru a crea site-ul propriu fără ajutorul specialiștilor, puteți folosi construcții speciale, utilizând sistemul CMS sau scriind codul viitoarei resursei de sine stătător (crearea machetei, front-end-ului, introducerea PHP).

Pentru publicarea (a face vizibil pentru motoarele de căutare și utilizatori online) portalului pe internet, va trebui să dați un nume de domeniu, să cumpărați hostingul și să îl amplasați pe server. Pentru cei care nu sunt specialiști, succesul creării unui asemenea proiect este destul de dubios, însă dacă reușiți, atunci asta va ocupa de zece ori mai mult timp, decât specialiștilor IT calificați.

Dacă nu ați înțeles nici jumătate din etapele descrise mai sus sau nu puteți aștepta mult timp, până veți reuși să finisați propria elaborare, mai bine economisiți nervii, timpul și banii, adresându-vă la o companie specializată.

Cum creezi propriul site rapid și fără griji?

Crearea rapidă a site-ului pe ios

Compania Studio Webmaster propune servicii complexe de creare a site-urilor web. Lucrând în sfera IT din anul 2008, noi am adunat o echipă de profesioniști, care pot (și fac asta cu dragoste) elabora portaluri online de orice tip:

  • magazine online;
  • landing-uri;
  • site-uri corporative;
  • site-uri – carte de vizită;
  • portaluri informaționale;
  • site-uri – vitrină.

CMS-ul se alege în conformitate cu tipul resursei, însă mereu răspunde la cerințe precum gestionarea, lucrul stabil și posibilitatea de personalizare.

În echipa noastră de marketing online lucrează copywriteri calificați, manageri de conținut, specialiști SEO și SMM, care garantează un conținut unic și optimizat pe site-ul dumneavoastră web, iar însăși portalul va ocupa pozițiile de frunte în motoarele de căutare. Pentru a primi informații detaliate, luați legătura cu specialiștii companiei Studio Webmaster și primiți o consultație calificată gratuit.

Data Publicării : 30.07.2019
Evaluări: 0 clasament 0.00
Chitoroga Dmitri
Autor
Dmitri Chitoroga
Conducătorul departamentului de SEO. În compania Studio Webmaster lucrez din anul 2018. Mai mult de 6 ani în SEO. Iubesc să analizez oamenii şi ceea ce se petrece în jur, să urmăresc progresul. Jocurile video mă ajută să mă relaxez. Unul dintre cele mai preferate — Half-Life 2. Dar, acesta nu este old school, este clasica genului ştiinţifico-fantastic :)
Comentarii (0)
Pentru a lăsa un comentariu, aveți nevoie a intra
rating rating rating rating rating
(0.00 din 5 0 note)