Noi dezvoltam

Servicii de creare site Moldova

Completati formularul si specialistul nostru va contacta.
Comanda site

La ce pret sunt serviciile noastre?

01/

Creare site-uri web

de la 599€/ de la 8 zile
02/

Dezvoltarea aplicațiilor web

de la 299€/ de la 5 zile
03/

Creare magazin online

de la 599€/ de la 9 zile
04/

Creare site de prezentare

de la 299€/ de la 7 zile
05/

Crearea landing page

de la 299€/ de la 5 zile
06/

Dezvoltarea aplicatiilor mobile

de la 899€/ de la 22 zile
07/

SEO promovare

de la 199€/ luna
08/

SMM promovare

de la 149€/ luna

Chiar acum acordam serviciu de creare site-uri bancilor, magazinelor online, organizatii guvernamentale etc.

Compania Studio Webmaster lucreaza la proiecte in domeniul IT incepand cu anul 2008. Avem un mare numar de angajati profesionisti, ceea ce ne permite sa acordam serviciul creare site si putem sa oferim diverse servicii IT, inclusiv crearea de site in Chisinau si in alte regiuni ale tarii, precum si in afara ei. In portofoliul nostru veti gasi o parte de site-uri elaborate si proiecte realizate, atat pe piata europeana, cat si altele.

Cu o vasta experienta in domeniul crearii de site-uri, suntem dedicati sa satisfacem nevoile si cerintele specifice ale fiecarui client, indiferent de complexitatea proiectului. De la site de prezentare pana la platforme e-commerce si solutii personalizate, ne angajam sa livram produse de calitate superioara si servicii profesionale. Avand in vedere ca Moldova este o piata in dezvoltare continua, suntem mandri sa contribuim la cresterea si expansiunea afacerilor locale si internationale prin intermediul solutiilor noastre digitale inovatoare.

Crearea de site-uri, precum si

Etapele noastre de creare site Moldova

Compania noastra ofera servicii complete de creare site in Moldova. Lucram cu clientii nostri in toate etapele proiectului site-ului, incepind de la prima intalnire si pana la instruirea in administrarea site-ului dezvoltat.

  • Prima etapa consta in intalnirea noastră initiala, în timpul careia clarificam toate cerintele si detaliile de dezvoltarea site-ului, discutam conceptul si cream un plan de actiune.

  • Dupa aceea, incheiem un contract de prestare a serviciilor si incepem elaborarea unui caiet de sarcini detaliate.

  • Urmatoarea etapa presupune aprobarea designului, oferindu-va posibilitatea de a comanda un concept unic, fara a folosi sabloane.

  • Apoi, este in proces dezvoltarea site-ul si conectarea sistemelor de plata, programele de contabilitate si chat-urile online.

  • Efectuam o testare detaliata a ne asigura că totul functioneaza corect.

  • Apoi, in cazul în care doriti, gazduim site-ul pe hosting, conectam cu domeniul si instalam un certificat SSL pentru a asigura protectia informatiilor transmise.

  • La final, va oferim instruiri în administrarea panoului de control al site-ului. Dupa aceasta, veti putea schimba informata de pe site si sa il gestionati singuri. De asemenea, puteti încredinta acest lucru noua.

Va garantam un produs de calitate si suport complet in toate etapele proiectului.

Doresc o oferta
Solicita intrebari
Completati formularul si specialistul nostru va contacta.
Doresc o oferta

Clientii nostri deja au comandat creare site-uri

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Crearea site web - Antrim

Creare site Moldova - ANTRIM

ANTRIM - o organizatie turistica non-profit in Republica Moldova. Datorita dezvoltarii site-ului, turistii si cetatenii Republicii Moldova pot gasi cu usurinta obiectivele turistice dorite. Pot citi descrierea si isi pot rezerva rapid un loc de odihna. Comanda si crearea dezvoltarii acestui site, a fost un pas important catre imbunatatirea accesibilitatii informatiilor despre turism în regiunea noastra cum si facilitarea planificarii calatoriilor

Creare magazin online de anvelope

Site online cu piese auto de calitate si servicii profesionale! Scopul careea a acorda accesul la produse, a fost investit intr-un site web modern si usor de utilizat. Crearea si dezvoltarea site-ului au fost realizate cu grija si atentie la detalii de a oferi o experienta de cumparare simpla si eficienta. Cu ajutorul platformei online, puteti cauta rapid si usor piesele auto de care este nevoie, beneficiind de o navigare intuitiva si de informatii clare despre produse.

Crearea online magazin Autoshina.md în Chișinău
Crearea unui site web al magazinului online de mobilă Mobravo

Crerea site-ului online a magazinului de mobila Mobravo

Suntem mandri sa va prezentam site-ul web, dezvoltat cu pasiune ca scop de a oferi o experienta de cumparare remarcabila. Crearea si dezvoltarea acestui site au fost ghidate de dorinta de a oferi clientilor un mediu online prietenos si intuitiv, unde sa exploreze si sa achizitioneze cele mai frumoase piese de mobila pentru case. Cu o atentie deosebita la detalii si functionalitate, ne-am asigurat ca site-ul creat este optimizat pe toate dispozitivele, indiferent daca navigati de pe desktop, tableta sau telefon mobil. Aici, veti gasi o gama variata de mobila, de la dormitor si living pana la bucatarie si birou. Va invitam sa explorati site-ul acum si sa va bucurati de o experienta de cumparaturi online placuta si convenabila!

Recenzii video
ale clientilor Studio Webmaster

PAVEL ZINGAN
Fondatorul Mr.One

“Mai mult de 20 de ani comand site-uri pe Internet. De data aceasta am ales Studio Webmaster, deoarece pentru mine este importanta nu doar creare website professional, ci si un suport stabil în procesul de dezvoltarea site-ului. Webmaster este o companie care, în primul rând, va asigura stabilitatea site-ului pentru o lungă perioadă de timp dupa dezvoltare web.

Lucrand impreuna deja dupa cateva ani de la finisarea crearea site-ului, pot sublinia urmatoarele: problemele inevitabile care apar în timpul lansarii fiecarui proiect nou se rezolvau în cel mai scurt timp, chiar si în weekend. De aceea, cu mare placere, voi continua sa lucrez cu Webmaster, mai mult de atat, am facut deja o comanda pentru dezvoltarea al doilea site media si crearea CRM”.

PAVEL ZINGAN
Notorium

NOTORIUM TRADEMARK AWARDS

Trofeul Notorium 2017, Medalia de Aur Notorium 2018, Medalia de Aur Notorium 2019
Notorium

MARCA COMERCIALA A ANULUI

Medalie De Aur 2016, Medalie De Aur 2017, Medalie De Aur 2018, Medalie De Aur 2019
Notorium

CEL MAI BUN ANGAJATOR AL ANULUI

Conform Studiului anual realizat de AXA Managment Consulting - 2017, 2018, 2019
Close popup
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Apel
Comanda un apel