+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Mobvaro-M

Crerea site-ului online a magazinului de mobilă Mobravo

mobvaro.md

Mobravo-M — producerea şi vînzarea mobilei în Moldova

Compania OOO „Mobravo-M” este un lider absolut în ceea ce priveşte producerea şi vînzarea mobilei pe tot teritoriul Moldovei, deja mai bine de 15 ani. Acum a cumpăra mobilă este mult mai comod, o colecţie bogată de produse de mobilier stilate şi calitative este prezentată pe paginile site-ului şi în magazin. Asortimentul este compus din mobilă pentru dormitor, salon, camera copiilor, bucătărie, cu livrare pe tot teritoriul Moldovei.

Mobvaro-M

Sarcinile stabilite

Au fost stabilite un şir de sarcini referitor la dezvoltarea site-ului şi crearea unui design adaptiv. Antetul site-ului trebuie să fie compus de o bară de căutare internă, butoanele „Produsele alese”şi „Coş”. Catalogul producţiei era necesar să fie prezentat în formă de meniu derulant, pe pagina contactelor era necesar de introdus o hartă Google. În subsolul site-ului a fost stabiliă sarcina de a adăuga linkurile la paginile informative de bază, butoanele reţelelor de socializare, formular de înscriere la noutăţile companiei.

Soluţia realizată

De către specialişti a fost creată o resursă, atrăgătoare pentru utilizatori şi disponibilă pe toate dispozitivele. Cea mai importantă şi voluminoasă secţiune a catalogului „Mobilă” este prezentată într-un meniu derulant. Au fost create secţiunile „Constructor”, „Oferte promoţionale”, „Reduceri”. Pe pagina principală au fost adăugate blocurile „Produse noi”, „Cea mai vîndută mobilă” şi blogul. Au fost create formele de autorizare şi înregistrare. Crea site trebuia în trei limbi (rusă, română, engleză).

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect