Ro Ro Ru En
+(373) 60-10-6666 Phone call Să vă sunăm?
Noi dezvoltam

Creare site la comanda Chisinau

Aflați costul și termenele proiectului dvs.
Obtineti o oferta comerciala
Obtineti o oferta comerciala

Studio Webmaster vă urează bun venit. Ne ajutăm clienții să atingă cele mai înalte niveluri de afaceri prin servicii IT de înaltă calitate și să crească fluxul de clienți. Compania noastră de IT vă oferă servicii crearea site web in Chisinau la comandă, și nu simple, ci din cele mai grozave!

Comandati creare site la comanda in Chisinau

Aveți un număr tot mai mic de clienți, profiturile sunt în scădere, vreți să ieșiți din gaura neagră din afaceri și să dezvolți un site web care să vă aducă profit garantat?

Atunci trebuie să comandați de urgență creare site la comanda de la Studio Webmaster, care va cuceri vizitatorii cu neconvenționalitatea, creativitatea și concizia sa! Clienții noștri devin rapid lideri de piață, și asta pentru că au încredere în cei mai buni în domeniul lor. Vom deveni partenerul dumneavoastră fidel pe drumul spre scop. Crearea de site-uri web pentru noi este o artă și vrem să o împărtășim cu voi!

8350CUVINTE ÎN PROMOVARE
1123PROIECTE REALIZATE
51ANGAJAȚI ÎN CADRUL COMPANIEI
Shopshop
Shopshop
DEZVOLTAREA MAGAZINULUI ONLINE

Crearea unui site pentru shopshop.md

Dezvoltarea unui site personalizat pentru a crește vânzările și recunoașterea mărcii pentru ShopShop. Catalog de produse convenabil, căutare și filtrare, account personal, coș de cumpărături, opțiune de plată online - contribuie la funcționarea cu succes a magazinului online. În plus, față de funcționalitatea de bază, a fost implementată sincronizarea site-ului cu 1C, a adăugat capacitatea de a urmări starea comenzii, ceea ce creează un confort maxim în utilizarea site-ului.

Preț de la 800 €

Mester
Mester
DEZVOLTAREA SITE-ULUI WEB

Dezvoltarea unui site specializat pentru plasarea și căutarea anunțurilor printre maeștrii diferitelor profiluri.

Recenzii testate, sistem de rating, catalog convenabil de masterat, sistem de căutare și filtrare, vă permit să găsiți rapid specialistul potrivit. Disponibilitatea unui cont personal, sistemul de notificare, posibilitatea de chat direct și plata pentru serviciile online - face procesul de cooperare cât mai convenabil și mai productiv posibil

Preț de la 800 €

Daacdigital
Daacdigital
WEBSITE DEVELOPMENT

Dezvoltarea site-ului de cărți de vizită pentru Daacdigital.com

Crearea unui site cu toate informațiile necesare despre activitățile companiei. Navigarea convenabilă pe site, feedback-ul, căutarea automată avansată și blogul - permit utilizatorului să afle mai multe despre companie și să facă o anumită acțiune orientată. Site-ul a fost transferat la Studio Content Management System (ISTI CMS) și este optimizat în primul rând pentru motoarele de căutare.

Preț de la 800 €

Autoshina
Autoshina
ONLINE STORE CREATION

Dezvoltarea unui magazin online la scară largă Autoshina.md

Autoshina.md este un magazin online pentru vânzarea de anvelope, discuri, uleiuri de motor, baterii și accesorii auto. Site-ul conține mai mult de 4 milioane de paginile și sortimentul se extind în mod constant. Scopul principal al dezvoltării site-ului este creșterea traficului organic, indicatorii de conversie și creșterea ulterioară a veniturilor. Pentru a lucra convenabil cu site-ul, am adăugat un catalog convenabil, șir de căutare și filtre, a făcut aspect adaptiv site-ul sub toate tipurile de ecrane.

Preț de la 800 €

Vanille
Vanille
WEBSITE DEVELOPMENT

Dezvoltarea site-ului pentru produse de cofetărie Vanille

Vanille.md este un catalog online în care fiecare vizitator al site-ului se poate familiariza cu catalogul de produse și poate cumpăra produse de cofetărie, se poate familiariza cu compania. Pentru confort maxim am adăugat: Designer de tort pas cu pas cu calculul prețurilor și fotografie - utilizatorul poate «colecta» tort la discreția sa din gama disponibilă de arome, umpluturi, dimensiuni și alte caracteristici de pe site; catalog convenabil, recenzii, feedback.

Preț de la 800 €

AMT Riscani
AMT Riscani
WEBSITE DEVELOPMENT

Crearea unui site pentru organizația medicală de stat pentru IMSP AMT Rîșcani

Scopul site-ului este de a furniza informații despre serviciile medicale, diagnosticare și centre. Utilizatorul poate afla știrile, poate vizualiza întrebările frecvente și se poate înscrie pentru o consultare online cu un specialist. Design simplu și informații structurate pe site, permite utilizatorului să se familiarizeze cu toate informațiile.

Preț de la 800 €

synes_e1e3.svg
CREARE DE SITE-URI WEB

Creăm site-uri web la cheie de orice complexitate, folosind competențele personalului nostru și metode moderne. Site-uri de tip carte de vizită, magazine online, landing page, bloguri personale - acestea nu sunt toate tipurile de servicii. Studioul nostru vă oferă posibilitatea de a comanda un site web de orice complexitate în Chișinău, precum și de a obține răspuns la toate întrebările cu o echipă de profesioniști de la Studio Webmaster.

4mxn1lm89e.svg
DESIGN WEB

Doriți ca site-ul dumneavoastră să devină cunoscut? Doriți ca un vizitator să nu-și poată lua ochii de la produsul dumneavoastră și la sigur să îl cumpere? Nimic nu este imposibil pentru Studio Webmaster! Suntem pregătiți să oferim clienților noștri dezvoltarea web design unic, crearea de logo-uri memorabile și ”agățătoare”, aplicarea tehnologiilor 3D și soluții inovatoare.

sa9fsgho32.svg
Teritoriu SEO

După ce ați creat un site web excelent, trebuie să îl introduceți în public, să îl faceți recunoscut și solicitat. Asta fac specialiștii noștri SEO. Umplerea paginilor cu conținut ”live” interesant, promovarea site-ului, interacțiunea cu publicul în spațiul online, demonstrarea rezultatelor într-un timp scurt – nici pe departe toate punctele din sistemul nostru de coordonate. Vom face portalul celebru cu viteza luminii!

We are Studio Webmaster
zzxc91dass.svg
Aplicații mobile

Smartphone-urile sunt viitorul! De aceea, este atât de important să creați o aplicație mobilă care va cuceri clienții prin comoditate, ușurință în utilizare și accente deosebite. Aici puteți comanda servicii la prețuri avantajoase - produsul dumneavoastră va fi gestionat de adevărați experți care nu gândesc în termeni de șabloane!

QiwiQiwi
ECBECB
Dalmors-GrupDalmors-Grup
AtriumAtrium
Recenzii video
ale clienților Studio Webmaster
PAVEL ZINGANFondatorul Mr.One

“Mai mult de 20 de ani comand site-uri pe Internet. De data aceasta am ales Studio Webmaster, deoarece pentru mine este importantă nu doar creare website professional, ci și un suport stabil în procesul de dezvoltare. Webmaster este o companie care, în primul rând, va asigura stabilitatea site-ului pentru o lungă perioadă de timp.

Lucrand împreuna deja după cateva luni de la finisarea crearea site-ului, pot sublinia următoarele: problemele inevitabile care apar în timpul lansării fiecarui proiect nou se rezolvau în cel mai scurt timp, chiar și în weekend. De aceea, cu mare placere, voi continua să lucrez cu Webmaster, mai mult de atat, am făcut deja o comandă pentru dezvoltarea unui al doilea site media”.

Vezi toate recenziile video
PAVEL ZINGAN
A primi o propunere