+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
Conținut
Case-uri

Promovare productivă a site-ului Ajur Lux: etapele succesului

 1. Principala
 2. Blog
 3. Case-uri
 4. Promovarea eficientă a site-ului "Ajur Lux": dezvăluim secretele succesului
Timp de citire: 3 minute
Nu aveți timp să citiți?
Lăsați o cerere
 

Strategia de marketing online

Să promovezi un site in Moldova și să îl ridici în pozițiile de TOP a rezultatelor căutării nu este atât de ușor cum descriu des freelancerii. Sistemele de căutare schimbă periodic algoritmii de clasare, ceea ce duce la necesitatea suportului permanent și a optimizării resursei online de către specialiștii cu cunoștințe și experiență mare în domeniul SEO.

Cândva, companiei noastre i s-a adresat studioul de design și textile „Ajur Lux”, care dorea să obțină poziția de lider în nișa sa, în mediul online. Principala sarcină: sporirea traficului și a vizbilității pe motoarelor de căutare, pentru creșterea solicitărilor pe site. Această companie a urmat o cale lungă și grea spre TOPul rezultatelor, însă pentru început – specialiștii companiei Studio Webmaster au oferit un ajutor profesionist resursei și au rectificat toate erorile existente.

 

Cum am abordat sarcina propusă

Scrierea de texte seo

 • Am instalat sistemele de analiză. Până în momentul adresării la compania noastră, pe site-ul web al clientului nu se ducea evidența vizitelor, conversiilor și alte statistici. Pentru a înțelege situația inițială a resursei web, am conectat la ea contoarele de analiză web.

 • Am colectat nucleul semantic. Am ales mai bine de 100 de solicitări relevante pentru promovarea pe motoarele de căutare. În continuare, noi am determinat paginile pe care le vom promova în primul rând și am ales pentru ele cuvintele cheie.

 • Am desfășurat lucrări tehnice și am optimizat site-ul web. Am realizat auditul portalulul, am analizat concurenții. După, am mărit viteza de încărcare a paginilor, am prescris CNC-ul, am optimizat conținutul existent pe site și imaginile.

 • Am analizat eficiența. Am adăugat texte unice, incluzând cuvintele cheie relevante și linkurile inbound, ceea ce a sporit considerabil citarea.

 

Rezultatul obținut

 • Creșterea conversiilor a constituit 3%;
 • Timp de o lună, site-ul a obținut 2614 utilizatori noi;
 • Venitul s-a mărit cu 35-50%;
 • Toate cuvintele promovate sunt în TOP 1.

În acest fel, sarcina înaintată a fost realizată. Promovarea calitativă a site-ului a permis sporirea vizibilității lui cu 73%, ceea ce a a atras după sine creșterea numărului de vizite, a conversiei și a comenzilor prin resursa online.

Dacă și dumneavoastră doriți să beneficiați de analiza web și promovarea efectuată de profesioniștii IT, luați legătura cu specialiștii companiei Studio Webmaster. Vă vom oferi o consultație calificată gratuit și vom înainta o propunere avantajoasă pentru promovarea proiectului dumneavoastră.

Data Publicării : 30.07.2019
Evaluări: 0 clasament 0.00
Chitoroga Dmitri
Autor
Dmitri Chitoroga
SEO-specialist, targetolog. În compania Studio Webmaster lucrez din anul 2018. Mai mult de 6 ani în SEO. Iubesc să analizez oamenii şi ceea ce se petrece în jur, să urmăresc progresul. Jocurile video mă ajută să mă relaxez. Unul dintre cele mai preferate — Half-Life 2. Dar, acesta nu este old school, este clasica genului ştiinţifico-fantastic :)
Comentarii (0)
Pentru a lăsa un comentariu, aveți nevoie a intra
rating rating rating rating rating
(0.00 din 5 0 note)