Servicii de promovare site-ului

Chiar și cele mai unice site-uri, nu devin populare de la sine. Un site unic și util devine cunoscut foarte repede. Totuși, acest fenomen se datorează unei strategii întregi elaborate de administrație și realizată de specialiști în IT. Pentru site-urile care activează într-o sferă concurențială, sunt disponibile serviciile de promovare web, care sporesc traficul și popularitatea resursei în rețea. Promovarea site-ului – poate fi realizată prin mai multe modalități. Promovarea online - e o sarcină esențială pentru business iar în acest scop, Studio Webmaster vă propune câteva instrumente pentru a îmbunătăți statutul propriului site pe internet.

Cele mai bune servicii de promovare-site online

Promovarea SEO

Presupune optimizarea internă și externă unui site în scopul ca acesta să obțină, în mod natural, cele mai bune poziții în motoarele de căutare Google, Yandex etc, după căutările utilizatorilor, relevante pentru site.

de la 299€
Comandă
Publicitatea Online

Implementată în motoarele de căutare, în rețelele de socializare sau pe surse externe ca bannere. Cheltuielile variază, în dependență de caz. Pentru a obține rezultate reale, Studio Webmaster vă recomandă să investiți minim:

de la 499€
Comandă

Promovare site în Moldova – acum e posibil

SEO și cum vă poate ajuta

Ce face un utilizator eventual pe internet atunci când are nevoie de un anumit produs? Exact! Caută pe internet. Unde anume? Pe Google, Yandex sau alte servicii. De obicei, utilizatorii scriu: «cumpără (produsul necesar) în Moldova». Respectiv, îi este afișată lista cu rezultate. Să presupunem că pe piața locală există circa 20 de producători care îi oferă exact produsul de care are nevoie. Totuși, vizitatorului nostru nu-i pasă de ei și nici nu are timp să le analizeze ofertele. El vrea produsul aici și acum! Astfel, eroul nostru va inspecta maxim primele 5 variante, oferite de Google, și se va opri la o alegere, fără a părăsi prima pagină a rezultatelor. Totuși, apare vădit întrebarea: de ce din 20 de producători, câțiva din ei sunt «speciali», pe poziții bune în Google, iar restul sunt «îngropați» pe pagini la care 1/1000 din utilizatori ajung? Au mituit corporația americană? Au vre-un parteneriat? Răspunsul e: categoric NU! Primele poziții nu sunt nimic altceva decât rezultatul unor lucrări SEO (search engine optimization), calitativ realizate. Deci, avantajele SEO sunt evidente.
Promovarea SEO (Seach Engine Optimization)
de la 299€

Promovare Web-site prin publicitatea online

Presupune mai multe pârghii

Publicitatea în motoarele de căutare
Publicitatea în rețelele de socializare
Publicitate de tip banner pe surse externe
Publicitatea online este eficientă pentru promovarea unui site sau a unei linii de produse particulare. Pentru un rezultat optim e necesar să fie utilizate toate cele trei instrumente în același timp, fiindcă astfel este asigurat un targetting eficient pe clienții potențiali. Anume acesta este specificul publicități web. Dacă este configurată corect, reclamele vor fi afișate doar utilizatorilor care au cea mai mare șansă de a fi interesați de produsele/serviciile dvs.
Publicitate Online
de la €499
«De câte ori clienții se adresează la noi pentru o promovare rapidă și eficientă, de atâtea ori încercăm să înțelegem esența afacerii lor și pârghiile cele mai bune de utilizare. Pentru fiecare business există un raport optim a instrumentelor utilizate. Undeva poate fi necesar mai mult SEO, în alt caz, un accent mai mare pe înseși publicitate. Deci, lucrurile diferă mereu în dependență de natura site-ului și sfera de afaceri. Pentru a afla care este cel mai bun raport pentru site-ul dvs, adresați-vă cu încredere la specialiștii Studio Webmaster».
Ana
Șefa Departament Marketing

©2008-2019 Webmaster