+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Zorile

Dezvoltarea site-ului de magazin de pantofi Zorile la comanda

zorile.md

«Zorile S.A.» - întreprindere specializată în producția și comercializarea încălțămintei în Moldova

«Zorile S.A.» - celebrul producător autohton de încălțăminte de calitate. În magazinele «Zorile» este prezentă o gamă largă de încălțăminte pentru bărbați, femei și copii de toate vârstele. De asemenea, este o marcă recunoscută care produce și vinde încălțăminte pentru întreaga familie, cu o experiență care depășește 70 de ani în domeniu. De-a lungul anilor, «Zorile» a reușit să se impună pe piața autohtonă iar astăzi, fără îndoială este unul dintre lideri.

 

Zorile

Sarcini

A fost necesar să fie creată o pagină de start cu 5 blocuri de informații pentru o tranziție între link-urile: zorile.md/cena-i-kachestvo/new/, zorile.md/nationalnii-centr-obuvi/, zorile.md/zorile- roller-drome-distractie-pentru-intraga-familie / nou /, ztower.md, zitymall.md. A fost important să introducem căutarea internă, formulare de feedback și butoane pentru rețelele de socializare. De asemenea, a fost necesar să fie adăugat blocurile «Despre Noi», «Dezvăluirea informației» și «Contacte».

Soluții care vizează eficiența

Designul a fost elaborat astfel încât să fie prezente cele 5 blocuri, însoțite de imagini și cu posibilitatea de a merge la pagina sau site-ul respectiv. De asemenea, meniul a fost introdus în lista care include: „preț și calitate“, „Centrul Național pentru încălțăminte», «Ztower», «Zity mall» și «Rollerdrome». Au fost implementate funcțiile pentru căutarea internă, un formular de feedback și butoane sociale (facebook). A fost introdus un bloc pentru secțiunea "divulgarea informațiilor" și un catalog structurat a companiei. În rezultat, clientul a obținut un site funcționabil, care răspunde la toate cerințele tehnice și cele de design.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect