+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Tronex-Com

Elaborarea site-ului Tronex-Com la comanda

tronex.md

«Tronex-Com» - companie specializată în comercializarea construcțiilor din metal și a materialelor de construcții

Centrul «Tronex-Com» oferă un spectru complet de servicii: producția, prelucrarea și comercializarea produselor metalice la comandă, a construcțiilor din metal cât și a materialelor de construcție. Principalii clienți ai companiei sunt întreprindele de construcție și companiile specializate în producția dedicată pieselor din metal. «Tronex-Com» - este o companie dinamică pe piața din Moldova, care în fiecare zi își extinde sortimentul.

 

Tronex-Com

 

Crearea unui ”Mic Web-Site”

A fost impusă sarcina de creare a unui web site minimalist, cu un header stabil. A fost necesar ca meniul să fie împărțit în 4 categorii care să prezinte principalele tipuri de produse și servicii. În primele trei categorii trebuiau plasate produsele cu tabele pop-up despre caracteristicile lor. În mod standard – click-ul pe logotip va însemna tranziția pe pagina principală. De asemenea, o sarcină importantă a fost implementarea căutării interne.

Soluțiile aplicate

Pe lângă căutarea internă și meniu, s-a adăugat și lista partenerilor-furnizori a producției comercializate. Fiecare produs dispune de un tabel pop-up cu caracteristici, ceea ce permite vizitatorilor să studieze catalogul și să aleagă rapid producția necesară. În compartimentul «Servicii» este oferită lista tuturor serviciilor prestate de companie. În final, centrul «Tronex-Com» a obținut un site cu o structură simplificată și cu toată informația de rigoare despre companie.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect