+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Transport Persoane

Elaborarea site-ului Transport Persoane la comanda

transportpersoane.md

«Transport Persoane» - compania pentru transportul de călători în Europa

«Transport Persoane» - este o companie care organizează servicii internaționale de transport pasageri cu autobuzul, transportul coletelor, precum și închirierea vehiculelor de orice tip. Compania organizează servicii de transport cu autobuzul către majoritatea țărilor Uniunii Europene, traversând toate arterele principale de transport din centrul și vestul continentului. Franța, Germania, Italia, Belgia, Olanda, Republica Cehă, Austria și Slovacia sunt principalele rute pe care le pune la dispoziție compania.

 

Transport Persoane

Principalele sarcini

Specialiștii au primit sarcina de a dezvolta un site web cu un design atractiv. Scopul site-ului nu a fost doar de a prezenta compania în mediul online. Principala sarcină a fost implementarea formularului pentru rezervare, care evident, va aduce mai mulți clienți. De asemenea, era necesar să fie reliefate toate cele 4 numere ale companiei, în diverse țări, precum și date de contact prin Viber, Watsap și Skype. Pagina principală trebuia să aibă un caracter informativ cu un slide din câteva fotografii. Secțiunile principale ale site-ului trebuiau prezentate prin liste derulante.

Soluții eficiente

Toate formele necesare de feedback și de rezervare a biletelor au fost introduse, astfel încât orice vizitator să poată rezerva rapid un bilet către destinația necesară, exact în ziua stabilită. Informațiile de pe site sunt împărțite în secțiuni din principalele servicii ale companiei, cu pagini detaliate. Pe fiecare pagină este implementat formularul "Comandă apel înapoi". O hartă Google a fost adăugată pe pagina de contacte. La finele colaborării, clientul a primit un site atractiv, informativ și de asemenea, un instrument foarte eficient pentru a atrage noi clienți.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect