+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. DKV Euro Service

Elaborarea site-ului DKV Euro Service la comanda

swan.md

«SWAN SRL» - reprezentatul oficial a companiei «DKV Euro Service» în Moldova

«DKV Euro Service» - lider european în asigrarea energetică a călătoriilor în UE prin oferirea unei serii de facilități în scopul de obține cele mai bune prețuri la motorină pe continentul european. «DKV» oferă peste 54 000 de benzinării în 42 țări europene și o producție de nivel înalt care răspunde la cerințele consumatorilor. Cu ajutorul «SWAN» puteți achita taxele vamale, combustibilul sau servicii de reparație, cu mult mai ieftin în toate punctele DKV din UE.

 

DKV Euro Service

Sarcinile care trebuiau soluționate

Clientul a solicitat să fie creat un design atractiv și un site confortabil și informativ. Compartimentul «servicii» trebuia divizat în 4 categorii care vor avea propriile subcategorii. Implementarea căutării interne în site – a fost una din principalele cerințe. De asemenea, a fost necesar să fie implementată forma de contact, cât și datele de contactare pentru diverse situații particulare.

Soluțiile și rezultatul

A fost proiectat design simplificat iar în antetul site-ului a fost inclus un slide cu fotografii și o formă interactivă de contact. De asemenea, a fost implementată căutarea internă pe site. Toate serviciile companiei au fost divizate și descrise. Noutățile sunt prezentate pe site și de asemenea, este prezentată informație adițională despre toate posibilitățile pe care le oferă serviciile «DKV» în diverse situații.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect