1. Principala
  2. Aplicatii mobile
  3. Rupor4you
Crearea funcționalității aplicației mobile Rupor4you
Dezvoltarea versiunilor lingvistice ale aplicației Rupor4you
Feedback-ul funcțional al aplicației mobile

Implementarea aplicației mobile de la profesioniști Studio Webmaster

Sarcinile atribuite

Sarcina a fost de a dezvolta o aplicatie mobila cu o interfață intuitivă pentru sistemul de operare Android 5 și mai sus; iOS 10 și mai sus. Deoarece Rupor4you presupune o largă acoperire a audienței, a fost important ca aplicația să fie înțeleasă de toată lumea, indiferent de vârstă, sex sau statutul social. De fiecare dată când porniți aplicația, ar trebui să apară splash screen (logo-ul și loader - astfel, încât sa fie clar că aplicația se încarcă).

Soluțiile propuse de experții Studio Webmaster

Designul Rupor4you se caracterizează prin ușurința de percepție și prin interacțiunea eficientă a utilizatorului cu informațiile prezentate. Funcționalul este simplu și clar, adăugând date despre o infracțiune, nu provoacă dificultăți chiar și pentru utilizatorii fără experință. Rezultatele testărilor au arătat că Rupor4you funcționează stabil pe smartphone-uri cu Android OS 5+ și iOS 10+. Conform ST, a fost elaborată o aplicație - un fel de formular pentru acceptarea unei cereri de la un utilizator (prin Facebook sau anonim).

Aplicația mobilă creată pentru dating online Rupor4you
Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Close popup
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Apel
Comanda un apel