+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Aplicatii mobile
  3. Rupor4you

Dezvoltarea aplicației mobile Rupor4you la comanda

Comanda

Rupor4you — aplicație pentru cei, cărora le pasă

Dezvoltare aplicatiei pentru ios a fost concepută pentru a oferi tuturor dreptul de vot. Aceasta poate fi folosită pentru a mărturisi despre o infracțiune, nedreptate sau discriminare, precum și pentru a împărtăși experiența pozitivă de deservire etc. Tot ce este necesar - să încărcați materiale foto sau video corespunzătoare, cu o scurtă legendă. V-au refuzat să vă elibereze un bon la magazin? La grădiniță se colectează în mod forțat bani sub pretextul contribuției de caritate? Dacă vă confruntați cu o încălcare similară sau doriți să împărtășiți un serviciu plăcut într-o instituție publică, atunci această aplicație este exact ceea ce aveți nevoie.

Crearea funcționalității aplicației mobile Rupor4you
Dezvoltarea versiunilor lingvistice ale aplicației Rupor4you
Feedback-ul funcțional al aplicației mobile
Implementarea aplicației mobile de la profesioniști Studio Webmaster

Sarcinile atribuite

Sarcina a fost de a dezvolta o aplicație cu o interfață intuitivă pentru sistemul de operare Android 5 și mai sus; iOS 10 și mai sus. Deoarece Rupor4you presupune o largă acoperire a audienței, a fost important ca aplicația să fie înțeleasă de toată lumea, indiferent de vârstă, sex sau statutul social. De fiecare dată când porniți aplicația, ar trebui să apară splash screen (logo-ul și loader - astfel, încât sa fie clar că aplicația se încarcă).

Soluțiile propuse de experții Studio Webmaster

Designul Rupor4you se caracterizează prin ușurința de percepție și prin interacțiunea eficientă a utilizatorului cu informațiile prezentate. Funcționalul este simplu și clar, adăugând date despre o infracțiune, nu provoacă dificultăți chiar și pentru utilizatorii fără experință. Rezultatele testărilor au arătat că Rupor4you funcționează stabil pe smartphone-uri cu Android OS 5+ și iOS 10+. Conform ST, a fost elaborată o aplicație - un fel de formular pentru acceptarea unei cereri de la un utilizator (prin Facebook sau anonim).

Aplicația mobilă creată pentru dating online Rupor4you
haideți să facem și pentru Dvs. un proiect