+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Aplicații mobile
  3. Rupor4you

Dezvoltarea aplicației mobile Rupor4you la comanda

Comanda

Rupor4you — aplicație pentru cei, cărora le pasă

Aplicația a fost concepută pentru a oferi tuturor dreptul de vot. Aceasta poate fi folosită pentru a mărturisi despre o infracțiune, nedreptate sau discriminare, precum și pentru a împărtăși experiența pozitivă de deservire etc. Tot ce este necesar - să încărcați materiale foto sau video corespunzătoare, cu o scurtă legendă. V-au refuzat să vă elibereze un bon la magazin? La grădiniță se colectează în mod forțat bani sub pretextul contribuției de caritate? Dacă vă confruntați cu o încălcare similară sau doriți să împărtășiți un serviciu plăcut într-o instituție publică, atunci această aplicație este exact ceea ce aveți nevoie.

Implementarea aplicației mobile de la profesioniști Studio Webmaster

Sarcinile atribuite

Sarcina a fost de a dezvolta o aplicație cu o interfață intuitivă pentru sistemul de operare Android 5 și mai sus; iOS 10 și mai sus. Deoarece Rupor4you presupune o largă acoperire a audienței, a fost important ca aplicația să fie înțeleasă de toată lumea, indiferent de vârstă, sex sau statutul social. De fiecare dată când porniți aplicația, ar trebui să apară splash screen (logo-ul și loader - astfel, încât sa fie clar că aplicația se încarcă).

Soluțiile propuse de experții Studio Webmaster

Designul Rupor4you se caracterizează prin ușurința de percepție și prin interacțiunea eficientă a utilizatorului cu informațiile prezentate. Funcționalul este simplu și clar, adăugând date despre o infracțiune, nu provoacă dificultăți chiar și pentru utilizatorii fără experință. Rezultatele testărilor au arătat că Rupor4you funcționează stabil pe smartphone-uri cu Android OS 5+ și iOS 10+. Conform ST, a fost elaborată o aplicație - un fel de formular pentru acceptarea unei cereri de la un utilizator (prin Facebook sau anonim).

Implementarea aplicației mobile de la profesioniști Studio Webmaster
haideți să facem și pentru Dvs. un proiect