1. Principala
  2. Site-uri
  3. Master-class cu Oleg Torbosov

Crearea un landing page «Master-class cu Oleg Torbosov în Chișinău»

  • Compania: Мастер-класс с Олегом Торбосовым
  • Site: Torbosov.kmb.md
  • Serviciu: Landing page moldova
Master-class cu Oleg Torbosov

Sarcinile de bază

Sarcina de bază care a fost pusă în faţa specialiştilor Studio Webmaster, se rezuma la faptul de a crea un web site cu design adaptiv. Antetul site-ului trebuie să fie prezentat din meniu, sigla KMB, numărul telefonului şi butonul „apel înapoi”. A fost necesar de introdus forma de înregistrare în antetul şi subsolul landing-ului. Toata informaţia necesară pe pagina de landing trebuia să fie împărţită pe blocuri, în conformitate cu cerinţele şi dorinţele clientului.

Soluţii efective

Elaborarea paginii de landing cu design adaptiv a fost realizată în timpul indicat. Au fost introduse: un antet fix al site-ului cu logo-ul şi butonul „apel înapoi”, formele de înregistrare şi blocurile cu informaţia necesară. Structura conţinutului pe landing oferă posibilitatea a face cunoştinţă cu speaker-ul, pragramul prestat de master-class şi preţuri, a trece rapid înregistrarea şi a da întrebarea utilizînd feedback-ul. În rezultat, clientul a primit o soluţie simplă, care a oferit posibilitatea de a aduna la acest master-class o cantiate maximală de oaspeţi şi participanţi.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua vastitatea Internetului - profiturile vor mai mari iar munca mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit