+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Happyday

Crearea unui site si logoul pentru salon Happyday

happyday.md

Happy Day – salon de rochii de mireasă și accesorii în Chișinău

Salonul de rochii de mireasă și accesorii în Chișinău «Happy Day» a activează de mai bine de 10 ani în acest segment, pe piața autohtonă. Salonul este un reprezentant unic al brandurilor de rochii «Casablanca Bridal», «Diamante Sposa» si «Allure Bridals». Colecția salonului este actualizată în mod constant și are mai mult de 100 de modele disponibile. În plus, în salon, în afara rochiilor de mireasă, sunt disponibile rochii de seară rafinate și diverse accesorii.

 

Happyday

Sarcinile

A fost necesar redesign-ul complet al site-ului. Din cauza problemelor tehnice, destul de critice, s-a decis crearea unui nou web-site de la 0 (desigur, pe același domeniu). Pe pagina principală trebuie plasate trei categorii de modele cu imagini de înaltă calitate, care conduc la pagini individuale. A fost necesar să fie adăugat un buton pentru a viziona promoțiile. Paginile "despre noi" și catalogul ar trebui să fie prezentate în meniu cu o listă derulantă de subsecțiuni. De asemenea, alte momente cheie au fost: implementarea funcțiilor de feedback de la clienți și a funcționalului pentru comandarea online.

Soluții implementate

Site-ul a fost dezvoltat în conformitate cu dorințele clientului. În antetul site-ului a fost adăugată o căutare internă pe site, butoanele "comanda online" și "favorite" care conduc la paginile corespunzătoare. Schema de culori a site-ului corespunde stilului corporativ al salonului. Pe pagina principală există un buton "pentru a vedea stocurile", care duce la o pagină detaliată cu modele de rochii. Paginile "Despre noi" și catalogul sunt prezentate în meniul cu o listă derulantă, a fost adăugată o secțiune cu recenzii.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect