1. Principala
  2. Site-uri
  3. Etalon Imobil

Elaborarea site-ului Etalon Imobil la comanda

Etalon Imobil

Principalele sarcini

În procesul de dezvoltare a site-ului a fost important să considerăm domeniul de activitate a companiei și însuși specificul acestei sfere economice. Pe pagina principală a fost necesar să introducem un algoritm de căutare pentru proprietăți imobiliare, un slide cu oferte care conțin fotografii și prețuri. În subsolul site-ului, pe lângă link-urile către categoriile principale și persoanele de contact, a fost necesar să se implementeze butonul "Adăugați anunțul". În general, sarcina nu s-a bazat doar pe o prezentare profesionistă a companiei dar și crearea tuturor condițiilor online pentru a atrage clienți.

Soluții eficiente

Specialiștii au dezvoltat o resursă convenabilă, în funcție de toate cerințele tehnice și preferințele clientului. Au fost introduse forme de contact, căutarea internă pentru oferte imobiliare, un slide interactiv cu ofertele curente și un meniu, laconic structurat. Subsolul site-ului conține link-uri către paginile principale, informațiile de contact și butonul "adăugați anunțul". Meniul este prezentat în 5 categorii, care include trei subcategorii cu pagini detaliate privind propunerile disponibile. În rezultat, au fost satisfăcute toate cerințele pentru a prezenta compania într-un mod atractiv și pentru a atrage noi clienți.

Vrei să știi cum lucrăm la crearea unui site al unei agenții imobiliare? Citiți cazul nostru!

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua vastitatea Internetului - profiturile vor mai mari iar munca mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit