1. Principala
  2. Site-uri
  3. Defro

Crearea site-ul companiei Defro la comanda

Defro

Sarcinile

Sarcina principală a fost dezvoltarea unui site informativ cu design atractiv. Meniul site-ului ar trebui prezentat în 6 secțiuni, dintre care 5 trebuie să conțină liste derulante. Pe pagina principală a fost necesar să se introducă un diapozitiv cu imagini tematice, de înaltă calitate. De asemenea, a fost important să fie introdus un buton de contact și butoane pentru pagina companiei pe rețelele de socializare. În secțiunile "știri" și "cazane" a fost necesar să se adauge meniuri laterale și un tabel cu ratele actuale de schimb valutar.

Soluții de la specialiști

Site-ul a fost proiectat cu un design atractiv, în conformitate cu cerințele și dorințele clientului. A fost introdus meniul site-ului cu listele drop-down. Fiecare categorie din secțiunile "știri" și "cazane" conține un meniu lateral și un tabel cu rata de schimb. Pentru a obține o maximă informativitate, conținutul a fost distribuit între 6 blocuri. Au fost introduse cu succes formularele de feedback și butoanele rețelelor sociale (facebook, twitter). În final, clientul a obținut un web-site de calitate care răspunde la cerințele și așteptările clienților potențiali.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel