+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Defro

Crearea site-ul companiei Defro la comanda

defro.md

«DEFRO» - producător de cazane pe combustibil solid

S.R.L. "TERMOPLUS GRUP" este reprezentantul oficial al companiei poloneze «Defro» în Moldova. «DEFRO» este cel mai mare producător de cazane pe combustibil solid din Polonia. Prezintă o linie extinsă de cazane automate pe bază de cărbune, care sunt econome și convenabile pentru a fi întreținute. "TERMOPLUS GRUP" furnizează o gamă largă de cazane de calitate superioară, radiatoare, pompe de circulație, rezervoare de expansiune, țevi de cupru și alamă de la producătorul polonez «Defro».

 

Defro

Sarcinile

Sarcina principală a fost dezvoltarea unui site informativ cu design atractiv. Meniul site-ului ar trebui prezentat în 6 secțiuni, dintre care 5 trebuie să conțină liste derulante. Pe pagina principală a fost necesar să se introducă un diapozitiv cu imagini tematice, de înaltă calitate. De asemenea, a fost important să fie introdus un buton de contact și butoane pentru pagina companiei pe rețelele de socializare. În secțiunile "știri" și "cazane" a fost necesar să se adauge meniuri laterale și un tabel cu ratele actuale de schimb valutar.

Soluții de la specialiști

Site-ul a fost proiectat cu un design atractiv, în conformitate cu cerințele și dorințele clientului. A fost introdus meniul site-ului cu listele drop-down. Fiecare categorie din secțiunile "știri" și "cazane" conține un meniu lateral și un tabel cu rata de schimb. Pentru a obține o maximă informativitate, conținutul a fost distribuit între 6 blocuri. Au fost introduse cu succes formularele de feedback și butoanele rețelelor sociale (facebook, twitter). În final, clientul a obținut un web-site de calitate care răspunde la cerințele și așteptările clienților potențiali.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect