+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Damidor

Elaborarea site-ului Damidor

damidor.md

«SC Damidor SRL» companie specializată în transportul internațional de marfă

Activitatea principală a «Damidor SRL» este prestarea soluțiilor pentru transportul internațional de mărfuri. În decursul activității sale, compania oferă soluții logistice pentru diverse căi de transportare a mărfurilor. De asemenea, «Damidor SRL» este membru al Asociației Internaționale a Transportatorilor, care permite transportul cu Carnetul TIR (transportul rutier internațional). Compania are propriul parc de vehicule, și oferă asistență juridică în perfectarea actelor vamale de import și export.

 

 

Damidor

 

Sarcinile

Sarcinile principale au fost: crearea unui site web cu un design web atractiv și proiectarea unui nou logo. A fost necesar să se implementeze un diapozitiv cu fotografii pe pagina principală, un bloc pentru serviciile de bază și un buton pentru a adresa o întrebare care să conducă la pagina de contact și formularul de feedback. Pagina de servicii ar trebui să fie o listă structurată cu imagini de înaltă calitate și descrieri mici, cu butoane "mai detaliate", care conduc la alte pagini.

Soluții care asigură eficiența

Specialiștii au dezvoltat un site web cu un design atractiv și un logou specific, care descrie activitatea companiei. Toate aceste cerințe au fost realizate în conformitate cu cerințele clientului și stilul corporativ al companiei. Pe pagina principală au fost introduse: un diapozitiv cu imagini de înaltă calitate, blocuri pentru informații despre serviciile de bază și un buton "pune o întrebare". O pagină structurată de servicii vă permite să studiați rapid, ușor și în detaliu informațiile elementare despre companie. La finele colaborării, clientul a primit un site convenabil și informativ pentru vizitatori.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect