+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Comertbank

Elaborarea site-ului Comertbank la comanda

comertbank.md

"Comertbank" S.A. - bancă comercială autohtonă, cu filiale în Chișinău și Bălți

"Comertbank" S.A. - este o bancă comercială din Republica Moldova, care oferă un spectru larg de servicii bancare și financiare pentru persoane fizice și juridice. Cu o experiență de 25 de ani în această sferă, «Comertbank» a câștigat un statut respectabil pe piață, fiind una dintre cele mai stabile bănci comerciale din țară. De asemenea, este una dintre primele bănci fondate în Republica Moldova.

 

Comertbank

Sarcinile atribuite specialiștilor 

Clientul a stabilit sarcinile de dezvoltare a site-ului și de a crea un design adaptiv. Totuși era imperios necesar să fie respectată regula de aur – design-ul adaptiv. Pe lângă instrumentele principale, antetul site-ului ar trebui să aibă un buton bancar online cu o listă derulantă și butoane pentru dimensionarea textului. Fiecare secțiune a informațiilor trebuie să conțină un meniu lateral pe pagină. A fost necesar să se introducă forme de feedback și abonamente, o hartă a site-ului și harta Google, butoane de rețele sociale și o multitudine de pagini. Pe pagina principală, a fost important să fie adăugat un slide cu fotografii, un convertor valutar și un calculator online. 

Soluții care au impact asupra eficienței 

A fost creat un site calitativ cu design adaptiv. Antetul site-ului conține sigla băncii, meniul principal, căutarea internă, butoane pentru dimensionarea textului și "Online Banking" cu o listă derulantă. Fiecare secțiune conține un meniu lateral. De asemenea a fost implementat diapozitivul cu fotografii, un convertor valutar și un calculator online. Au fost adăugate forme de feedback, abonamente la newslatter și hărți utile. Crearea unui site atractiv și convenabil – este un obiectiv care a fost realizat cu succes de specialiștii Studio Webmaster.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect