1. Principala
  2. Site-uri
  3. Comertbank

Elaborarea site-ului Comertbank la comanda

Comertbank

Sarcinile atribuite specialiștilor

Clientul a stabilit sarcinile de dezvoltare a site-ului și de a crea un design adaptiv. Totuși era imperios necesar să fie respectată regula de aur – design-ul adaptiv. Pe lângă instrumentele principale, antetul site-ului ar trebui să aibă un buton bancar online cu o listă derulantă și butoane pentru dimensionarea textului. Fiecare secțiune a informațiilor trebuie să conțină un meniu lateral pe pagină. A fost necesar să se introducă forme de feedback și abonamente, o hartă a site-ului și harta Google, butoane de rețele sociale și o multitudine de pagini. Pe pagina principală, a fost important să fie adăugat un slide cu fotografii, un convertor valutar și un calculator online.

Soluții care au impact asupra eficienței

A fost creat un site calitativ cu design adaptiv. Antetul site-ului conține sigla băncii, meniul principal, căutarea internă, butoane pentru dimensionarea textului și "Online Banking" cu o listă derulantă. Fiecare secțiune conține un meniu lateral. De asemenea a fost implementat diapozitivul cu fotografii, un convertor valutar și un calculator online. Au fost adăugate forme de feedback, abonamente la newslatter și hărți utile. Crearea unui site atractiv și convenabil – este un obiectiv care a fost realizat cu succes de specialiștii Studio Webmaster.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel