+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Arabadji

Elaborarea site-ului al companiei Arabadji

arabadji.com

Arabadji – un brand de piese vestimentare în Moldova

Scopul principal al companiei Arabadji este de creaare a unui brand specific și a unui stil, recunoscut nu numai în Moldova, dar și în străinătate. Specialiștii companiei produc piese de îmbrăcăminte, prin care fiecare poate găsi propriul său stil și propria sa modalitate de exprimare a personalității. Modelele stilate din colecțiile primăvară-vară, toamnă-iarnă sunt reprezentate de diverse opțiuni. Fiecare model de îmbrăcăminte subliniază eleganța și caracterul.

 

Arabadji

 

Principalele sarcini 

Compania «Arabadji» - a decis să colaboreze cu noi în mai multe direcții. Astfel, specialiștii Studio Webmaster au fost însărcinați să creeze un design adaptabil al site-ului, un logo specific brandului și a unui brandbook. Evident au fost impuse preponderent sarcini de design – crearea șabloanelor. La dezvoltarea site-ului, a fost important să se țină cont de specificul companiei, să se introducă catalogul colecțiilor și să se adauge secțiunea "cumpără acum" cât și întregul spectru de funcții specifice unui magazin online. 

Soluții care au dat rezultate 

Au fost introduse cu succes, pagina de contact, formularele de comandă, coșul de cumpărături. Catalogul a fost împărțit în categoriile produselor, oferite de companie. De asemenea, au fost implementate funcțiile de înregistrare și comandare pe site. S-a adăugat o nouă secțiune pentru noutăți și o pagină pentru noutăți și o pagină pentru plasarea video-urilor. Logo-ul elegant și brandbook-ul stilat au fost create după preferințele clientului. Toate sarcinile au fost realizate cu succes și în termen.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect