1. Principala
  2. Site-uri
  3. Arabadji

Elaborarea site-ului al companiei Arabadji

Arabadji

Principalele sarcini

Compania «Arabadji» - a decis să colaboreze cu noi în mai multe direcții. Astfel, specialiștii Studio Webmaster au fost însărcinați să creeze un design adaptabil al site-ului, un logo specific brandului și a unui brandbook. Evident au fost impuse preponderent sarcini de design – crearea șabloanelor. La dezvoltarea site-ului, a fost important să se țină cont de specificul companiei, să se introducă catalogul colecțiilor și să se adauge secțiunea "cumpără acum" cât și întregul spectru de funcții specifice unui magazin online.

Soluții care au dat rezultate

Au fost introduse cu succes, pagina de contact, formularele de comandă, coșul de cumpărături. Catalogul a fost împărțit în categoriile produselor, oferite de companie. De asemenea, au fost implementate funcțiile de înregistrare și comandare pe site. S-a adăugat o nouă secțiune pentru noutăți și o pagină pentru noutăți și o pagină pentru plasarea video-urilor. Logo-ul elegant și brandbook-ul stilat au fost create după preferințele clientului. Toate sarcinile au fost realizate cu succes și în termen.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de case-ul nostru despre crearea unui site web al magazinului de îmbrăcăminte.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel