1. Principala
  2. Site-uri
  3. Donatii

Dezvoltare website-portal pentru Donatii in Moldova

Donatii

Obiective:

Sarcina a fost stabilita pentru a fi un site convenabil, care este convenabil si informativ. Bara de cautare interna de pe site va permite sa gasiti rapid si usor informatiile si produsele de care aveti nevoie.

Implementarea proiectului:

Echipa noastra a adaugat o noua sectiune „Blocuri” pentru a va putea familiariza cu noile informatii. In interiorul site-ului, dezvoltatorii nostri au introdus un motor pentru calcularea fondurilor stranse si a copiilor care au fost ajutati. Site-ul a fost dotat cu cele mai multe Metode de donare inovatoare si diverse Clientul a dorit sa realizeze un site cu transferuri si puteti plati folosind un card, PayPal, PayNet si QIWI. Dupa finalizarea tranzactiei, va fi trimis un SMS la telefon. Daca doriti, puteti apela direct printr-un apel telefonic. Clientul a dorit sa poata face acest lucru prin intermediul sistemului de management al continutului (CMS) pe cont propriu. Echipa noastra a facut o serie de cerinte, astfel incat Donatii sa poata pastra statistici si sa le faca vizibile pentru motoarele de cautare precum Google , Yandex etc.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel