+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Enbio

Crearea site-ului pentru compania Enbio

enbio.md

Enbio — importator şi distribuitor de îngăşăminte şi soluţii pentru protejarea plantelor

Compania Enbio propune soluţii pentru creşterea sănătoasă a plantelor la toate etapele dezvoltării lor, acestea fiind capabile să reziste la situaţii stresante în timpul întregii perioade de creştere. Enbio propune un catalog de produse calitative de la producători faimoşi: biostimulate, balsamuri de sol, amplificatoare de protecție a plantelor, corectoare de nutriție, îngrășăminte NPK, soluţii de protecţie a plantelor. Specialiştii cu experienţă studiază atent soluţiile propuse şi se axează doar pe cele mai efective şi calitative produse.

Enbio

Pentru a crea un site web de înaltă calitate, a fost necesar să se rezolve unele probleme

Sarcina principală se rezuma la crearea site-ului şi dezvoltarea unui design atrăgător. Era necesar de structurat informaţia pe site în aşa fel, pentru ca utilizatorii să o poată găsi rapid şi simplu. Antetul site-ului trebuia să conţină logo-ul, meniul site-ul, bara de limbi, bara căutării interne şi datele de contact. Catalogul trebuia prezentat într-un meniu derulant cu trei niveluri de imbricare. Secţiunea „Programele accesibile” trebuia să fie prezentată în meniu lateral din partea stîngă cu posibilitatea de a descărca programa în format pdf.

Soluţiile care au adus rezultat

În rezultat clientul a primit un produs web, elaborat în conformitate cu cerinţele sale. Catalogul produselor a fost prezentat în meniu în forma unei liste derulante. Trei niveluri de imbricare, butoanele „Detaliat”, blocul de ajutor al clienţilor, formă de feedback pe pagina contactelor, secţiunea „Programele accesibile”cu meniu lateral din partea stîngă şi cu posibilitatea de a descărca programul în variantă pdf — soluţii realizate. Subsolul site-ului este prezentat prin formularul de înscriere, datele de contact şi datele pentru facturi.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect