+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Aquaterra Hotel and SPA

Crearea site-ului pentru complexul Aquaterra Hotel and Spa

www.aquaterrahotel.md

Aquaterra Hotel and Spa — complex hotelier de clasă lux în Chişinău

Aquaterra Hotel and Spa propune camere cu un design modern, fresh şi comod ca acasă. În afară de numere excelente, oaspeţii hotelului primesc posibilitatea de a utiliza cel mai mare Wellness and Spa centru din Moldova. Iar cafeneau drăguţă, orientată pe mîncarea sănătoasă şi gustoasă, satisface chiar şi pe cei mai exigenţi gurmanzi.

Aquaterra Hotel and SPA

Sarcinile stabilite

Echipa noastră a avut sarcina de a reprezenta destoinic hotelul Aquaterra în Internet. Pentru aceasta trebuia de elaborat un site cu multe pagini în corespundere cu stilul corporativ al companiei, împărţindu-l în secţiuni logice. Era necesar de introdus următorul funcţional: forma de rezervare online a numerelor, forma de înscriere, forma de feedback, Google Hartă, butoanele reţelelor de socializare, versiunile de limbă — engleză, română, rusă.

Cum am soluţionat sarcinile

Noi am elaborat un design unic al site-ului, orientîndu-ne pe culorile corporative ale companiei în trei versiuni de limbă. Meniul conţine 7 secţiuni, antetul site-ului conţine logo, contactele pentru a lua legătura. Subsolul site-ului este funcţional, în afară de contacte el include forma de înscriere, butoanele reţelelor de socializare, secţiuni principale şi adiţionale care pot fi accesate. Pe pagina principală noi am realizat un banner video calitativ, care prezintă camerele şi alte posibilităţi ale complexului hotelier.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect