Webmaster
+(373) 60-10-6666Contactați-ne
SEO

Elaborarea și promovarea site-urilor web: de ce acestea nu pot exista separat?

 1. Principala
 2. Blog
 3. SEO
 4. Elaborarea și promovarea site-urilor web: de ce acestea nu pot exista separat?
Lăsați o cerere
Ana Topor Topor Ana
Data Publicării : 29.07.2019
clasament 0.00 Evaluări: 0

Crearea site-ului web este prima etapă din realizarea afacerii pe internet. Site-ul trebuie să corespundă dimensiunii companiei și activității ei în plan tehnic, să poată fi utilizat simplu și să creeze emoții pozitive utilizatorilor din primele secunde de utilizare.

În a doua etapă, vom face resursa să lucreze. Dacă aceasta există și este plasată în rețea, nu înseamnă că din start va fi afișată sutelor și miilor de utilizatori online. Pentru atingerea acestui scop, este necesară colaborarea:

 • specialiștilor SEO cu experiență, care se vor ocupa de promovarea în motoarele de căutare;
 • marketologilor online calificați, care vor reuși să atragă clienții potențiali deja după câteva zile de la lansarea portalului.

Evident, vom putea obține cel mai bun rezultat, dacă vom încredința proiectul nostru, de la crearea până la ridicarea în pozițiile de top în căutare și menținerea lor, unei singure companii, care îl va cunoaște perfect în decurs de câteva luni.

Studio Webmaster – o serie de servicii IT pentru afacerea dumneavoastră. Datorită echipei noastre, care include 50 de colaboratori calificați, reușim să creăm site-uri de la zero, de mai bine de zece ani:

 • magazine online;
 • site-uri corporative;
 • landinguri;
 • site-uri – carte de vizită;
 • site-uri – catalog;
 • bloguri și altele.

 

De ce site-urile web au nevoie de promovare după elaborare?

Pe internet există sute și mii de portaluri asemănătoare, însă când căutați ceva pe Google sau Yandex, atunci pe pagina principală a căutării vedeți aproximativ 10 resurse. Pentru a nimeri în această listă, portalul are nevoie de optimizare internă și externă, care îl va face atrăgător în ochii căutătorilor și va permite trecerea lui în poziții mult mai înalte în lista de rezultate. De ce avem nevoie de asta:

 • Utilizatorii au mai multă încredere în primele 3-5 site-uri web din lista de rezultate, decât în publicitate.

 • Practic nimeni nu accesează a doua, a treia pagină de rezultate și tot mai puțini utilizatori analizează pagina principală până la sfârșit.

Dacă doriți să deveniți un reprezentant de succes al comerțului electronic, este indispensabil să nimeriți în fruntea listei de rezultate pe motoarele de căutare.

 

Care sunt avantajele promovării în căutare?

 • Vizibilitatea bună a resursei. Utilizatorii online interesați vor găsi cu ușurință site-ul dumneavoastră web, vor analiza contactele, informațiile despre companii, produse și servicii propuse.

 • Creșterea traficului. Metoda SEO ridică portalul pentru anumite solicitări cheie, datorită la ce potențialii clienți ajung anume la dumneavoastră.

 • Creșterea vânzărilor. Cu cât mai mulți clienți potențiali accesează resursa, cu atât mai multe vânzări veți avea. În acest fel, ridicarea unui site web în TOP garantează un venit stabil și înalt.

V-au rămas întrebări pe această temă? Luați legătura cu specialiștii Studio Webmaster și primiți o consultație calificată gratuit. Elaborarea site-urilor, promovarea și suportul tehnic – principalele sarcini pe care le realizăm din anul 2008, ceea ce ne permite să garantăm succesul oricărui proiect pe care îl începem.

Comentarii (0)
Pentru a lăsa un comentariu, aveți nevoie a intra