+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
Conținut
Dezvoltare

Elaborarea, promovarea și suportul site-ului: creăm un instrument eficient de marketing

 1. Principala
 2. Blog
 3. Dezvoltare
 4. Abordare complexă: dezvoltare, promovare şi suportul site-urilor
Timp de citire: 4 minute
Nu aveți timp să citiți?
Lăsați o cerere
 

Comerțul electronic include trei etape principale: crearea site-ului web, promovarea și suportul. Dacă vom economisi pe promovare, resursa nu va obține popularitatea dorită și se va pierde pe ultimele pagini din motoarele de căutare Google și Yandex. Dacă neglijăm menținerea, atunci toate succesele din motoarele de căutare vor fi pierdute peste ceva timp, iar cantitatea de comenzi va scădea rapid. Ce să facem?

Dumneavoastră puteți economisi și comanda o resursă online ieftină de la freelanceri, promovarea de la o agenție SEO, iar să mențineți resursa veți putea și de sine stătător. Însă cum arată practica, o asemenea abordare nu va economisi bugetul, dar îl va diminua considerabil: elaborarea site-urilor și suportul poate implica dificultăți la promovare, deoarece este necesar să rectificăm erorile tehnice, să modificăm conținutul pentru o plată suplimentară.

Cea mai avantajoasă variantă este crearea, promovarea, suportul site-ului, de care se ocupă o singură companie IT, în timp ce sunteți concentrat pe dezvoltarea propriei afaceri. Abordarea complexă asigură concentrarea totală asupra proiectului dumneavoastră, pe care specialiștii noștri reușesc să îl cunoască la perfecție. În acest caz, promovarea se efectuează mai eficient, iar suportul se oferă în condiții deosebite, mult mai avantajoase.

Din ce constă promovarea?

Discutarea proiectului web

SEO – mecanismul de optimizare prin motoarele de căutare, care permite promovarea site-ului web în TOPul rezultatelor căutării. Datorită acestui fapt, reușim să atragem mulți clienți potențiali și să ridicăm nivelul vânzărilor. Promovarea SEO constă din:

 • Optimizarea internă. Eliminarea problemelor tehnice, legate de indexare, pregătirea conținutului după motoarele de căutare, setarea relinkingului și altele.

 • Optimizarea externă. Construirea linkurilor de referință, verificarea și gestionarea calității lor.

 • Lucrul cu factorii comportamentali. Specialiștii SEO ridică indicii precum coeficientul de refuzuri, durata sesiunii, profunzimea vizualizării, indicele clickabilității și altele.

Există o multitudine de factori de clasare. Dacă nu corespundeți măcar unuia din ei, resursa niciodată nu va ajunge în fruntea rezultatelor căutării, din cauza filtrelor motoarelor, deoarece acestea lucrează non-stop. Trebuie să facem portalul atrăgător pentru motoarele de căutare, de altfel, acesta nu va începe să atragă clienți noi și nici să aducă venit.

Ce include suportul?

 • Controlează plata domeniului și a hostingului

 • Crearea copiilor de rezervă

 • Configurarea serviciului de poștă electronică

 • Asigurarea securității site-ului web

 • Eliminarea operativă a erorilor și bug-urilor

 • Conectarea modulelor necesare

 • Lucrul cu codul HTML

 • Scrierea și amplasarea datelor actualizate pe portal

 • Publicarea unui conținut unic și optimizat

 • Corectarea front-end-ului paginilor și alte lucrări pe site

Dacă aveți nevoie de un serviciu complex – promovarea site-ului și suportul acestuia, specialiștii celei mai mari companii IT din Moldova, Studio Webmaster, vor fi bucuroși să vă ajute. Noi putem soluționa problemele eCommerce cu ajutorul instrumentelor de marketing online și oferim suport tehnic, informațional și grafic. Site-ul dumneavoastră web va funcționa stabil și vă va aduce profit, în timp ce dumneavoastră vă veți ocupa de dezvoltarea proceselor de afaceri ale companiei.

Data Publicării : 30.07.2019
Evaluări: 0 clasament 0.00
Barkov Vadim
Autor
Vadim Barkov
Comentarii (0)
Pentru a lăsa un comentariu, aveți nevoie a intra
rating rating rating rating rating
(0.00 din 5 0 note)