+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
Conținut
SEO

Cum promovăm un site cu buget minimal?

  1. Principala
  2. Blog
  3. SEO
  4. Promovarea site-ului cu un buget minim
Timp de citire: 3 minute
Nu aveți timp să citiți?
Lăsați o cerere
 

SEO promovarea site-ului

Aveți un site web, însă acesta nu aduce profit? Auditul SEO va determina cauzele eșecului. Drept motive pot servi designul, conținutul sau linkurile exterioare necalitative, erorile tehnice de pe paginile web și altele. În orice caz, dacă vă ocupați de sine stătător de promovare, fără a înțelege de ce site-ul nu vinde, doar veți arunca bani în vânt.

Soluția optimă în cazul unui buget limitat – adresarea într-un studio profesionist de marketing online. Încheind un contract, chiar și pentru o sumă minimală, dumneavoastră primiți o răscumpărare maximală și un rezultat de succes. De ce? Pentru că specialiștii cu experiență desfășoară un lucru complex pe etape.

Optimizarea

Se desfășoară auditul general și tehnic, se elimină erorile de pe portal. După, specialiștii SEO colectează nucleul semantic, aleg cele mai potrivite pagini web pentru promovarea pe motoarele de căutare, pentru care copywriterii scriu texte optimizate.

Promovarea

Promovarea include plasarea linkurilor pe portalurile online populare și asemănătoare după tematică, dar și alte metode de acumulare a linkurilor de referință. Se introduc modificările necesare în structura site-ului, care vor ajuta să îmbunătățiți clasarea lui. În calitate de instrumente ajutătoare de promovare, se pot folosi social media și publicitatea contextuală.

Menținere

Când resursa promovată ocupă pozițiile de frunte din motoarele de căutare, despre aceasta se discută activ în rețelele sociale, iar traficul depășește așteptările, este indispensabil să menținem rezultatul atins. Cu acest scop, se desfășoară analiza funcționării site-ului web după mai mulți parametri și se introduc modificările necesare. Dacă din start site-ul este promovat calitativ, atunci în viitor, menținerea va presupune acțiuni minimale (actualizarea periodică a informațiilor de pe paginile web, adăugarea textelor noi și unice,etc).

Dacă nu știți cum să vă promovați site-ul, luați legătura cu specialiștii Studio Webmaster și primiți o consultație calificată gratuit. Vă vom face o propunere individuală avantajoasă, chiar și pentru un buget minimal și vă vom ajuta să obțineți un profit maximal pe internet.

Data Publicării : 30.07.2019
Evaluări: 0 clasament 0.00
Barkov Vadim
Autor
Vadim Barkov
Comentarii (0)
Pentru a lăsa un comentariu, aveți nevoie a intra
rating rating rating rating rating
(0.00 din 5 0 note)