+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Conținut
Dezvoltare

Crearea în trei etape a site-ului de la zero

  1. Principala
  2. Blog
  3. Dezvoltare
  4. Crearea unui site de la zero în trei etape
Timp de citire: 3 minute
Nu aveți timp să citiți?
Lăsați o cerere
 

Pe unii îi sperie crearea site-ului web, indiferent de avantajele pe care acesta le deschide afacerii, din cauza complexității și durabilității procesului de elaborare. În realitate, totul este mult mai simplu. Astăzi vom descrie trei etape principale, prin care trece resursa online, înainte de a începe să se claseze bine și să aducă profit real.

Înregistrarea domeniului și a hostingului

Înregistrare gazdă și domeniu

Numele de domeniu reprezintă denumirea site-ului în bara de căutare, de exemplu, Webmaster.md, Seostudio.md. „.md” marchează legătura resursei cu o anumită regiune – Moldova. Dacă aveți nevoie de un site web de nivel internațional, se utilizează .com, .org, .net și altele.

Hostingul – arenda locului pe server, care se găsește în rețea 24/7, unde se va păstra portalul dumneavoastră web. Există diferite tipuri de hosting: acest parametru se alege în conformitate cu volumul așteptat și numărul de vizite al proiectului online. De exemplu, pentru un magazin online mare, cu zeci de mii de pagini și 50 de mii de utilizatori unici pe zi, este necesar un hosting foarte puternic și scump, pentru asigurarea funcționării stabile.

Instalarea motorului. Completarea site-ului web

Configurarea CMS

CMS (sistemul de gestionare a conținutului) reprezintă motorul pe care se construiește site-ul web și anume conținutul lui. El se alege după necesitățile și volumul afacerii (CMS-uri gratuite) sau se elaborează la cheie de către compania IT (versiune studio).

Utilizând acest sistem, specialiștii setează designul, adaugă cantitatea necesară de pagini, secțiuni și butoane, introduc conținutul (textual și grafic), determină amplasarea informațiilor, le redactează/șterg și altele. Cu alte cuvinte, site-ul obține acel aspect vizual, care este văzut de utilizatorii online ordinari.

Promovarea. Creșterea numărului de vizite

SEO analiza site-ului

Crearea site-urilor de la zero include un parametru important – promovarea. Datorită ei, resursa devine atrăgătoare atât pentru motoarele de căutare, cât și pentru utilizatorii online. Se desfășoară optimizarea internă și externă, dar de asemenea se pot conecta instrumentele publicitare: publicitatea contextuală, marketingul în social media și altele. În rezultat – site-ul web ocupă o poziție de lider în rezultatele căutării, el este găsit rapid, de pe el se cumpără cu plăcere.

V-au rămas întrebări pe această temă? Luați legătura cu specialiștii Studio Webmaster și primiți o consultație calificată gratuit.

Data Publicării : 29.07.2019
Evaluări: 0 clasament 0.00
Kapanji Igor
Autor
Igor Kapanji
Specialist pe email-corespondenţă şi notificările push. În compania Studio Webmaster lucrez din anul 2017. Nu pot trăi fără baschet şi hochei. Visez să pescuiesc în Norvegia, să stau pe Trolltunga (stîncă care se înalţă deasupra lacului Ringedalsvatnet la 1000 metri). Fără 4 litri, donator de onoare a sîngelui în Moldova :)
Comentarii (0)
Pentru a lăsa un comentariu, aveți nevoie a intra
rating rating rating rating rating
(0.00 din 5 0 note)