Optimizarea interna a site-urilor la comanda

V-ați întrebat vreodată: de ce unele site-uri au cele mai bune poziții în motoarele de căutare, în timp ce altele sunt «aruncate» pe pagini la care utilizatorii nici nu ajung? Imaginați-vă că compania dvs este specializată în livrarea florilor în Chișinău iar la fiecare solicitare pe Google «cumpără flori în Chișinău», site-ul dvs apare pe prima poziție și evident, fiecare client interesat îl va accesa. «Search Engine Optimization», or mai simplu «SEO», reprezintă un set de lucrări tehnice de optimizare realizate cu un web-site, pentru ca acesta să obțină cele mai bune poziții în motoarele de căutare. Datorită SEO, indiferent de sfera de afaceri, aveți șansa să obțineți mai mult trafic pe site, și în consecință mai multe vânzări.
Servicii de optimizare SEO în Studio Webmaster

de la 299€
Comandă
Eficiența SEO poate fi demonstrată simplu. În perioada August-Septembrie 2017, după redesing-ul complet a site-ului juliahelena.com, compania noastră s-a ocupat și de optimizarea resursei pentru ca aceasta să fie mai bine indexată în motoarele de căutare. Rezultatele următoare sunt extrase din «Google Analytics».

Rezultatele de optimizare SEO. Site-ul web juliahelena.com

Comparație între luna MAI 2017 și luna Mai 2018

sdfdsfsfs
E adevărat, SEO nu este o soluție imediată. După cum am afirmat anterior., optimizarea site-ului s-a realizat în perioada August-Septembrie 2017. Rezultate au început să se observe după 4 luni. Totuși, ce rezultate avem:

Rezultatele Obținute

Traficul pe site prin intermediul motoarelor de căutare, de la 371 a crescut la 831.
Numărul utilizatorilor noi, de la 330 a crescut până la 786 lunar.
Numărul general a sesiunilor pe web-site, de la 475, a crescut până la 955,
117
(procente) mai multe vizite pe site.
130
(procente) mai mulți vizitatorii noi.
96
(procente) mai multe sesiuni realizate.

Concluziile de rigoare

În primul rând, apare întrebarea: «de ce rezultatele se lasă atât de mult așteptate? Oare nu mai bine investesc în publicitate decât în SEO?». E o întrebare îndreptățită. Și o înțelegem. Totuși, nu uitați că publicitatea este o soluție «temporară». SEO - este o soluție pe termen lung. Rezultatele care le-am enunțat mai sus se mențin și în următoarele luni cu o creștere de cel puțin 70% în comparație cu lunile anului precedent (merită de luat în considerare «sezonalitatea» afacerii în cauză). Iar dacă site-ul va fi completat permanent cu conținut, această tendință se va menține ani întregi.

Formarea prețului pentru SEO

Evident SEO nu costă puțin. De ce? Fiindcă în proces sunt implicați mai mulți specialiști. Totuși, există trei factori esențiali care vor influența prețul pe care îl veți plăti pentru SEO:

Rezultatele pe care doriți să le obțineți - în consecință: numărul cuvintelor cheie după care vă veți promova și mărimea masei de link-uri.
Amploarea site-ului dvs - SEO presupune lucrări cu fiecare pagină a web-site-ului dvs. Cu cât mai voluminos este site-ul, cu atât crește prețul.
Calitatea, design-ul și actualitatea site-ului - bug-urile trebuie reparate, iar design-ul trebuie să fie neapărat «prietenos» pentru motoarele de căutare. Aceste elemente influențează prețul.
Comandă SEO la profesioniști - Studio Webmaster

Elaborarea Nucleului Semantic
Scrierea textelor SEO
Fixarea bug-urilor
Creșterea masei de link-uri
Redesign (în caz de necesitate)

de la 299€
Comandă
«Fiecare om de afaceri știe că investițiile nu sunt compensate imediat și nici veniturile de la ele nu sunt imediate. SEO – nu este o excepție. Top-ul pe Google sau în alte motoare de căutare este o dovadă a statutului unui business. Pentru a fi unul din liderii segmentului de piață pe care îl reprezentați, SEO va fi o soluție excelentă pentru a depăși competitorii. Dacă doriți să aflați care este prețul pentru optimizarea site-ului dvs, contactați-ne!»
Dana
Manager Proiecte

Dacă au rămas întrebări, contactați-ne!

1
Sunați
+(373) 60-506-660
Sau solicitați
un apel
2
Scrieți
seo@webmaster.md
Scrisoarea dumneavoastră
nu va ramîne fără atenție
3
Plasați
fără îndoială chiar acum
Online comandă
rapid,simplu și comod
4
Veniți
astăzi la sediul nostru
or.Chișinău
str.Miron Costin 15/1

©2008-2019 Webmaster