Crearea unui magazin online

Catalog de confort cu căutare și filtre
Catalog de confort cu căutare și filtre.
Shopping
Shopping, principiul de a cumpăra printr-un clic.
Analiză completă și rapoarte despre comenzi și vizualizări
Analiză completă și rapoarte despre comenzi și vizualizări.
Crearea site-urilor în mai multe limbi
Crearea site-urilor în mai multe limbi.
Nume de domeniu și găzduire
Numele de domeniu și găzduire.
Modul de optimizare pentru motoarele de căutare
Modul de optimizare pentru motoarele de căutare.
Ințelegerea la nivel intuitiv a administrarii magazinului
Ințelegerea la nivel intuitiv a administrarii magazinului.
O gamă largă de module încorporate
O gamă largă de module încorporate.
Comandă apel
Comandă site

Pentru specialiștii companiei Studio Webmaster creare magazin online este unul din obiectivele primordiale pe care este bazată activitatea companiei. Compania a reușit să elaboreze mai multe proiecte de succes și a meritat respectul și reputația unui partener sigur pentru businessul Dvs. Noi putem să demonstrăm etapele lucrărilor efectuate și resultate finale pe baza unui proiect foarte important.

Proiectul de creare site magazin online comfi.md, a presupus reînnoirea designului și rebrandingul site-ului.

Experiența vastă în acest domeniu și analize recente a impactului care are designul și caracteristicile funcționale ale site-ului asupra creșterii vînzărilor ne –a dat posibilitatea de a îmbunătăți pozițiile site-ului și de a ridica site-ul pe poziții de top în domeniului comerțului electronic.

Cîteva soluții importante:

1. Datele de contact

cat costa un magazin online

 

Atunci când se realiza creare magazin online datele cele mai importante de contact au fost plasate în header-ul ca clientul să nu piardă timpul pentru căutarea datelor de contact. Acest principiul este unul de bază și este deseori întâlnit în proces de creare magazin online ieftin, precum și în realizarea proiectelor mari.

2. Catalogul produselor.

creare magazin online ieftin

 

Toate produsele au fost sortate după anumite categorii. Acest principiu îi ajută utilizatorului să găsească produsul necesar și să nu se piardă în mulțimea denumirilor de produse. Organigrama produselor trebuie să fie simplă și clar de înțeleasă pentru toți clienți. Numai atunci crearea unui magazin online vă va da dividende semnificative.

3. Comparația produselor.

creare magazin online ieftin in Moldova

 

Foarte des uitlizatori ne întreabă - cat costa un magazin online? Mulți dintre ei nu pot să ia o decizie și să facă o alegere între magazin online creare și dezvoltarea de la servicii cu distanța. Doar prima varianta vă poate garanta creare site magazin online absolut correct. Posibilitatea de a compara produse doar prin cîțiva pași simplifică procesul de cumpărare a produsului. Acest principiul reprezintă mai multe șanse să obțineți clienți mulți.

 

4. Versiune mobilă sau aplicația mobilă.

creare magazin online ieftin la comanda

În ziua de azi utilizatorul are tot mai puțin timp, care poate fi accordat cumpărăturilor. Din acest motiv versiunea mobilă a site-ului sau aplicația mobilă devine to mai populară. Contrar multor opinii, adaptive versiune a site-ului nu costă o mulțime de bani. Creare magazin online ieftin în mod de o aplicație utilă va însemna un mare plus pentru existența site-ului Dvs.

 

Indicatorii medii ai traficului după efectuarea lucrărilor de proiectare și creare a magazinului online.

 

creare magazin online ieftin la comanda in Moldova

După diagrama e clar că după data de 20 septembrie, cînd toate lucrările ce prevedeau reînnoirea designului, au fost finisate, traficul a crescut considerabil. Este dovada faptului că designul și caracteristicile funcționale sînt foarte importante pentru creșterea vînzărilor. Studio Webmaster vă oferă magazin online creare și vă va ajuta să majorați veniturile companiei.

 

 

 

 

 

 

comandați

©2008-2019 Webmaster