Comanda carti de vizita in Chisinau, Moldova

În zilele noastre cartea de vizită este cel mai simplu mod de a povesti despre propria companie, lăsând datele de contact, și influențând astfel clientul să apeleze la dvs când v-a avea nevoie. Micile cărți de vizită le dețin chiar și întreprinderile individuale, nemaivorbind deja de companiile mari, în care fiecare angajat are propriul pachet de cărți de vizită. Totuși, atunci când comandați aceste produse, merită să luați în calcul câteva momente, fiindcă în caz contrar, cărțile de vizită pot deveni ușor o hârtie inutilă sau un plastic banal care nu-și realizează scopul. Cine are nevoie de un astfel de rezultat? Datorită unei abordări individuale către fiecare client, noi proiectăm cărți de vizită la pret avantajos și accesibil. Și important – acestea își vor realiza 100% scopul.

Însușirile unei cărți de vizită eficiente

Denumirea
companiei
Serviciile/Produsele
oferite
Datele personale de contact ale deținătorului
Datele de contact
ale companiei
Cum n-ar fi, cel mai important element al oricărei cărți de vizită este însuși design-ul ei. Paradoxal, anume el motivează clienții să păstreze o anumită carte de vizită, uneori indiferent dacă are nevoie sau nu de serviciile/produsele respective. De altfel, e greu să arunci la gunoi lucrurile frumoase. Datorită creativității, experienței și competențelor în domeniu, specialiștii noștri sunt gata să proiecteze orice model de carte de vizită pentru compania dvs.

De ce noi?

Preț accesibil pentru design
Încadrare în termenul negociat
Consultație de la designeri
Obținerea unui stil unic și memorabil
Respectarea stilului corporativ
Abordare
individuală
În timpul unei experiențe vaste de zece ani pe piață, am reușit să înțelegem și să reacționăm la preferințele de design ale publicului țintă din diverse sfere economice. În studioul nostru puteți obține cărți de vizită de care nu veți fi jenat(ă) ca să le înmânați și care vor impresiona de la prima vedere clienții dvs. E de ajuns să ne spuneți câte ceva despre preferințele dvs iar noi vom începe imediat proiectarea machetelor.
Marina
Șefa Departament Design

Contactați-ne

1
Sunați
+(373) 60-506-660
Sau solicitați
un apel
2
Scrieți
seo@webmaster.md
Scrisoarea dumneavoastră
nu va ramîne fără atenție
3
Plasați
fără îndoială chiar acum
Online comandă
rapid,simplu și comod
4
Veniți
astăzi la sediul nostru
or.Chișinău
str.Miron Costin 15/1

©2008-2019 Webmaster