Audit-ul site-urilor

Audit site și deseori SEO audit - ce este și cine are nevoie de el? Auditul reprezintă o expertiză profesionistă a unui web-site, în scopul de a identifica problemele tehnice. Deseori auditul este realizat în «momentele de criză», atunci când site-ul pierde pozițiile în motoarele de căutare, pierde vizitatorii și astfel, clienții potențiali. În astfel de cazuri se aplică auditul SEO. Inspectarea minuțioasă a web-site-ului va putea releva cauzele indexării neeficiente de către motoarele de căutare, cât și alte nuanțe cum ar fi «Usability» sau eficiența caracterului publicitar a site-ului.
PREȚUL PENTRU SERVICIILE DE AUDIT

Amploarea resursei-web supuse auditului
Cerințele particulare înaintate de client
Termenul de realizare a lucrărilor
Recomandațiile de bază oferite de Studio Webmaster
Recomandații extinse direct de la specialiști

de la 250€
Comandă
Auditul site-ului – o nouă perspectivă
De-a lungul timpului, site-ul poate suporta o mulțime de modificări: redisign, modificarea paginilor vechi, adăugarea conținutului, programare în alt limbaj sau anumite «îmbunătățiri». În esență, site-ul este un sistem format din diverse elemente interconectate. La efectuarea schimbărilor trebuie mereu să se țină cont de vechile funcții. De aceea, se recomandă să efectuați auditul site-ului, cel puțin o dată pe an pentru a avea o concepție cât mai clară despre starea actuală a paginii dvs. În Studio Webmaster deja de 10 ani prestăm servicii de audit. Site-urile sunt analizate atât tehnic după algoritmi scriși, cât și prin interveția specialiștilor în domeniile: programare, optimizare SEO și Marketing.

Ce vă oferă serviciile de audit de la Studio Webmaster

O perspectivă transparentă despre condiția actuală a web-site-ului dvs;
O listă completă de recomandări pentru îmbunătățirea paginii;
Variante concrete pentru soluționarea problemelor legate de site.
«Dacă site-ul dvs are puține vizite, și chiar în asemenea condiții, este prezent un indicator înalt de respingere, atunci e timpul să schimbați ceva. Evident, se începe cu auditul site-ului. Ineficiența unui web-site poate avea mai multe cauze. Problema poate fi în programare, design sau chiar înseși structura «neclară» a site-ului. În Studio Webmaster puteți obține o viziune clară asupra tuturor aspectelor care trebuie modificate în web-site-ul dvs»
Simion
Șef Departament Programare

Aveți întrebări? Contactați-ne astăzi!

1
Sunați
+(373) 60-506-660
Sau solicitați
un apel
2
Scrieți
seo@webmaster.md
Scrisoarea dumneavoastră
nu va ramîne fără atenție
3
Plasați
fără îndoială chiar acum
Online comandă
rapid,simplu și comod
4
Veniți
astăzi la sediul nostru
or.Chișinău
str.Miron Costin 15/1

©2008-2019 Webmaster