servicii it la cel mai înalt nivel

Tehnologii de ultima generație
La elaborarea produselor de publicitate și software, utilizăm cele mai în vogă și creative idei, metode moderne și ultimile realizări ale tehnologiilor multimedia în crearea situri. Executând lucrările la cel mai înalt nivel profesional, noi creăm modalități de majorare a profitului obținut de clienți prin intermediul designului
Au încredere în noi

« "Pacific Motors Moldova" SRL își exprimă profunda recunoștință și apreciere "Studio Webmaster" pentru elaborarea profesională și suportul site-ului nostru. Ei sunt într-adevăr o echipă de profesioniști în domeniul de dezvoltare și promovare a site-urilor. Site-ul pe care ei ne-au creat s-a adeverit a fi încă mai bun decât ne-am aşteptat, care combină în sine un aspect profesional și eleganță, în care am avut nevoie. Noi recomandăm această companie, cu siguranță, "Studio Webmaster" va găsi o soluție, de care aveți nevoie.»

 

«Pacific Motors Moldova» SRL

«Mulțumim companiei "BRV ISTCOM", "Studio Webmaster" pentru profesionalismul manifestat în crearea site-ului. Compania Studio Webmaster ne-a conceput site-ul care corespunde tuturor dorințelor noastre și tuturor corectărilor efectuate, chiar și cele mai mici au fost luate în seamă.»

 

«Carmez» SA

«Ne exprimăm aprecierea față de colaborarea companiei noastre, Societatea pe Acțiuni "Magazinul Universal Central "UNIC", cu compania "Studio Webmaster". Am ales să colaborăm cu compania "Studio Webmaster" în domeniul realizării Internet site-ului nostru, datorită calității deosebite a serviciilor prestate și a eficienței procesului de realizare a proiectului nostru. Totodată, "Studio Webmaster", prin profesionalismul membrilor săi, a oferit întodeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre legate de site-ul companiei.
În concluzie, recomandăm compania "Studio Webmaster", ca fiind un colaborator profesionist și de încredere pentru orice companie cu care va relaționa, apreciem serviciile sale de calitate și flexibilitatea soluțiilor oferite care o diferențiază într-un mod favorabil de competitorii săi.»

 

SA «UNIC»

 

«Casa de Comert VITA" SRL își exprimă aprecierea web-studioului "Studio Webmaster", pentru munca depusă în elaborarea web-aplicației pentru terminale de plată. Cu ajutorul programului elaborat, clienții noștri au posibilitatea de a achita cu ușurință datoria în mod automat.

Angajații companiei "Studio Webmaster" au mers în întâmpinarea dorințelor noastre, exact în timp prevăzut.»

 

«Casa de Comert VITA»

«Draga Tatiana, precum și personalul de la studioul "Studio Webmaster", compania "Maurt" SRL își exprimă recunoștința pentru munca depusă în crearea site-ului companiei.

După o selecție atentă a web studio-ului, alegerea noastră s-a oprit pe "Studio Webmaster". O atenție deosebită au atras site-ul creativ a studio-ului și portfoliu bogat.

Compania "Studio Webmaster" - a asigurat suport tehnic site-ului www.maurt.md iar abordarea individuală a clientului permite recomandarea "Studio Webmaster" ca un partener de încredere.»

 

«Maurt» SRL

«Prin prezenta va aducem sincere multumiri pentru profesionalismul de care a dat dovadă compania „BRV ISTCOM” SRL, în realizarea cu succes a proiectului propus. În procesul de realizare a proiectului colaborarii companiei au demonstrat calitati profesionale la nivel înalt şi experienţă atît în elaborarea paginii web, cît si folosirea celor mai performante tehnologii şi instrumente IT.»

 

«AutoFrame-FM» SRL

«Prin semnata, compania "AUTO FRAME-FM" SRL aduce sincere mulțumiri pentru realizarea paginii web opelcenter.md. În procesul de colaborare colectivul companiei reacționa operativ la soluționarea întrebărilor apărute. Site-ul a fost realizat conform cerințelor înregistrate și la o sută așteptărilor noastre.

Calitatea și operativitatea realizării proiectului au justificat pe deplin profesionalismul companiei.

Mulțumim, pentru efortul depus și vă dorim prosperitate în viitor.»

 

«AUTO FRAME-FM» SRL

«În procesul de realizare a proiectului, compania „BRV ISTCOM” SRL, a demonstrat calităţi profesionale si folosirea celor mai performante tehnologii şi instrumente IT în realizarea paginii noastre web. În semn de recunoştinţe, vă adresăm sincere noastre consideratiuni faţă de activitatea Dvs.»

 

«AutoFrame-FM» SRL

«Compania "BRV ISTCOM" SRL, a elaborat resursa online mac-stro.md . Suntem mulțumiți de serviciile oferite, angajații companiei "BRV ISTCOM" SRL, exact, rapid și detaliat au răspuns la întrebările tehnice.

Am primit o internet resursă modernă și care este ușor de utilizat. Designul site-ului și sistemul de control au fost apreciate de către vizitatorii site-ului.

Vă dorim succes în activitatea Dumneavoastră.»

 

SRL "MAC-STRO"

«BRV ISTCOM" SRL sunt adevărați profesioniști în domeniu! Mai înainte de a efectua o comandă de un magazin online, compania noastra "AVS INTER" SRL, a făcut cunoștință cu portofoliu „Studio Webmaster", și am fost plăcut surprins de numărul de proiecte.

Scopul nostru era de a crea un internet magazin modern, stilat și comod. Personalul "Studio Webmaster" au evaluat profesional toate dorințele noastre și au propus variantele soluționării sarcinii stabilite.

Importantă este atenția dezvoltatorilor asupra interfeței sistemului de management a site-ului, care permite o gestionare rapidă și eficientă a informației pe site. Un design simplu, nu distrage atenția vizitatorului de la ceea ce este cel mai important— de la informație.

Lucrul cu compania "Studio Webmaster" a lăsat o impresie bună și nu se pune la îndoială profesionalismul echipei de dezvoltare.»

 

"AVS INTER" SRL

«Exprimăm recunoştinţa pentru crearea web site-ului torsionix.md. Noi am primit exact ceea ce am dorit: un design stilat, o interfață clară, o cantitate mare de informație de afacere. Suntem mulțumiți de calitatea serviciilor prestate și introducerea modificarilor în caz de necesitate.

Sperăm la suportul site-ului din partea Dvs., și continuarea cooperării reciproc avantajoase.»

 

«Torsionix - Auto» SRL

«Reprezentanţa Fondului Naţiunilor Unite (UNICEF) în Republica Moldova confirmă colaborarea cu companía “BRV ISTCOM” SRL în perioada 2010-2011 în vederea creării şi menţinerii paginii web UNICEF Moldova unicef.md. Serviciile prestate de “BRV ISTCOM” SRL sunt de o înaltă calitate şi profesionalism, toate demersurile sunt executate în mod rapid şi eficient.De asemenea, reiterăm că parteneriatul UNICEF - BRV ISTCOM SRL va continua şi pe viitor urmărind în permanenţă îmbunătăţirea şi diversificarea serviciilor prestate.»

 

"UNICEF Moldova" SRL

«Sincere mulțumiri companiei "BRV ISTCOM" SRL pentru crearea calitativă și operativă a site-ului nostru. Am fost impresionați de creativitate și orientarea către rezultat. O impresie deosebită a lăsat lucrul personalului, profesionalismul, care nu lasă nici o urmă de îndoială. Angajații dvs. posed abilități de prezentare excelente, sunt mereu gata să ajute clientul, când el are nevoie de acesta.»

 

"Stati-Market" SRL

«Prin prezența aducem mulțumiri companiei "BRV ISTCOM" SRL, Studio Webmaster, pentru realizarea paginii web pentru "Maticons" SRL.

La finele lucrărilor efectuate am obtinut un site flash ce a depășit toate așteptările noastre, în calitatea si funcționalitate.

Recomandăm compania "BRV ISTCOM" SRL, Studio Webmaster, în calitate de profesioniști în domeniul IT, ce realizeaza proiectul la timp.»

 

SRL "Matimcons"

"Exprimăm sincere mulţumiri  și profundă recunoștință pentru colaborarea fructuoasă în anul 2011.

Datorită profesionalismului și abordării creative a studio-ului, în elaborarea design-ului etichetelor, totul a fost realizat exact așa cum a fost conceput. Personalul companiei a mers au mers în întâmpinarea dorințelor noastre în termenele prevăzute.

Sperăm la întărirea relațiilor stabilite de prietenie și continuarea cooperării reciproc avantajoase. Dorim o dezvoltare și atingerea noilor culmi în afaceri.»

 

DVA Agro GmbH

«Noi, compania "Incomaș" SA, dorim să mulțumim compania SRL "BRV ISTCOM" pentru munca excelent executată de reconstrucție a site-ului incomas.md.

perfect pentru munca prestată de reconstrucție a site-ului incomas.md. Suntem 100% multumiți de rezultatele muncii Dumneavoastră, precum și condițiile de colaborare.

Este de remarcat faptul că, SRL "BRV ISTCOM" este un angajat solid și de încredere în domeniu IT.

Așteptăm succese și sperăm la continua colaborare!»

 


SA "INCOMAȘ"

"Compania" Happy Day "este recunoscătoare" BRV ISTCOM "SRL, marca comercială Studio Webmaster, pentru elaborarea profesională a site-ului happyday.md.

Dorim să menționăm o abordare individuală în rezolvarea problemelor, ce apar în procesul de cooperare, operativitate, executarea garantată a obligațiilor și profesionalismul angajaților.

Recomandăm specialiștii companiei "Studio Webmaster" ca fiind profesioniști în domeniul elaborării site-urilor, care execută calitativ lucrul său.

Vă dorim succes în continuare în activitatea dumneavoastră și creșterea profesională a întregului personal al companiei "Studio Webmaster". »

 

SRL "Sanata&Co"

"Mulțumim colectivul companiei Studio Webmaster pentru o abordare atentă și o muncă excelentă îndreptată la reconstrucția site-ului. Acest serviciu a fost legat de cerințe noi, pe care conducerea companiei înainta site-ului.

În opinia noastră colectivul companiei "BRV ISTCOM" SRL, avea o abordare responsabilă privind efectuărea lucrărilor, se afundau în problemele cliențului și s-a descurcat cu succes cu efectuarea însărcinărilor.

Lucrările de reconstrucție a site-ului au fost îndeplinite în termen și la un nivel profesional înalt.
Vă dorim succese vouă și colectivului vostru!" 

 

SRL «ViaTECservice»

 

   «Societate pe Acțiuni "STEJAUR" confirmă colaborarea cu compania "BRV ISTCOM" SRL, în vederea creării paginii web Stejaur stejaur.md.

    Serviciile prestate de Studio Webmaster sunt de un nivel satisfăcator, toate cerințele au fost executate conform sarcinii tehnice semnate. Disign-ul site-ului a fost elaborat conform cerințelor noastre și corespunde tuturor așteptărilor.

      La finele proiectului am obtinut un site modern, comod în utilizare și ușor memorabil.

      Multumim pentru lucrările efectuate și vă dorim succese in viitor.»

 

SA "Stejaur"

©2008-2019 Webmaster