+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Tessa

Dezvoltarea site-ului Tessa la comanda

tessa.md

Glorinal Service SRL – un reprezentat a industriei de frumusețe în Moldova

«Glorinal Service SRL» - este o companie de construcție în Moldova care s-a specializat paralel în industria de frumusețe pe piața autohtonă. Compania deține o rețea de puncte comerciale, parcări-auto, depozite, magazine specializate, centre de studiu, centre specializate de reabilitare, și saloane de frumusețe. Tessa – este un proiect individual a companiei «Glorinal», care își desfășoară activitatea ca un producător de echipamente, accesorii și cosmetică. De asemenea, Tessa oferă instruire profesională în industria de frumusețe.

 

Tessa

 

Principalele sarcini ale dezvoltatorilor

Clientul a solicitat o serie de obiective referitor la structura și navigarea pe site. Structura – a fost unul din cele mai imporante aspecte, astfel încât utilizatorii să poată găsi rapid informația necesară despre companie, lista serviciilor și catalogul produselor. De asemenea au fost solicitate – implementarea funcției de căutare pe site și forma imediată de contact.

În rezultat – a fost oferit un site calitativ

Simplificarea căutării și posibilitatea de comunicare rapidă cu compania – au fost sarcini importante, realizate cu brio de specialiștii Studio Webmaster. Site-ul are un caracter informativ, o structură confortabilă și o divizare concretă a serviciilor, producției și specificul instruirii. De asemenea, pe site este plasată informația despre noile proiecte ale companiei și desigur, forma de contact. În concluzie – clientul a obținut un instrument eficient pentru atragerea clienților.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect