+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Taurus Auto Group

Crearea site-ului pentru Taurus.com la comandă

taurusway.com

Taurus Auto Group — transportarea maşinilor, motocicletelor şi a altor tipuri de transport

Taurus Auto Group — compania străină care se specializează în transportarea şi livrarea automobilelor, motocicletelor şi SUV-urilor, bărcilor şi alte tipuri de transport în SUA. Datorită acestui serviciu milioane de oameni pot să nu-şi facă griji de livrarea în siguranţă a noului lor automobil. Compania prestează una dintre cele mai sigure metode de transport de la uşă la uşă (Door to Door), care este atît de populară în multe ţări.

Taurus Auto Group

Sarcinile stabilite

Sarcina principală era crearea unui design modern pentru elaborarea site-ului, luînd în considerare corespunderea dintre tematică şi culorile corporative. Pe pagina princiaplă era necesar de introdus diapozitive cu îndemn spre acţiune. De adăugat tipurile mijloacelor de transport, de transportarea cărora se ocupă compania. În antet de introdus secţiunile „Cum lucrează aceasta?”, „Noi transportăm”, „Servicii” şi altele. În subsolul site-ului trebuia de introdus informaţia de contact şi link-urile la reţelele de socializare.

Soluţie

Pe pagina principală au apărut diapozitive calitative cu îndemn spre acţiune. Acum în antetul site-ului este toată informaţia utilă, şi secţiunile necesare, şi sunt adăugate noi secţiuni cu avantajele şi compania aleasă. Acum logo-ul este ca o stea îndrumătoare, atunci cînd daţi click pe acesta, dumneavoastră ajungeţi pe pagina principală. În subsolul site-ului au fost amplasate linkurile la reţelele de socializare şi contacte.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect