+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. StarPizza

Web design pentru pizzeria StarPizza

starpizzacafe.com

«Star Pizza Cafe» - o rețea de pizzerii situate în Odessa

Star Pizza Cafe – este o rețea de pizzerii din orașul Odesa, care își bucură clienții cu cele mai avantajoase prețuri. Meniul Star Pizza Cafe cuprinde o gamă largă de pizza, burgere, sandwich-uri și diverse delicatese naționale. Cafenelele sunt situate în jurul orașului Odessa și sunt foarte accesibile atât în zonele turistice cât și în alte regiuni ale orașului. Pentru a-și extinde activitatea, compania a solicitat un magazin online pentru «prezență online» și care ulterior, va avea scopul de a spori vânzările.

 

StarPizza

Sarcinile

Specialiștii Studio Webmaster au primit sarcina de a dezvolta un design receptiv. Site-ul trebuia neapărat să conțină toată informația necesară despre companie și întreg sortimentul propus. Designul trebuia din start adaptat la stilul corporativ al rețelei. În definitiv, trebuiau create și completate cu conținut toate paginile uzuale pentru un magazin online complet funcțional și o pagină suplimentară «Тайный покупатель». Evident, trebuiau dezvoltate toate funcțiile standarde pentru comandare, calcularea cecului și achitarea online.

Soluțiile avantajoase

Toate instrumentele importante pentru un magazin online au fost implementate cu succes, astfel încât utilizatorul poate plasa rapid și ușor orice comandă în orice cantitate, cu calcularea automată a cecului. Catalogul produselor reprezintă o listă laterală care este secționată în subcategorii corespunzătoare. Au fost adăugate și completate toate paginile uzuale. Pe pagina principală a fost adăugat un diapozitiv cu ofertele «fierbinți» ale rețelei. De asemenea, au fost adăugate butoanele pentru rețelele de socializare. În final, clientul a obținut un magazin online accesibil și un instrument eficient pentru realizarea vânzărilor și atragerea noilor clienți.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect